@mielikki To TO spomenul ako príklad. Tiež si nemyslím, že je to výborný film, ale je tam tú dusnú atmosféru cítiť. Ja som sa bál, keď som to prvý raz videl. Teraz už nie.
Odporúčal by som aj horor Ospalá diera s Johny Deepom, a Smrť prichádza v bielom.
@nietzsche tak, po tom, ako som čítala knihu, som bola tak rozhorčená tým, ako sa to strašne odkláňa od knihy, že som tam žiadnu atmosféru veľmi necítila
kašli na horory, pozri si Taxidermiu (dráma/komédia/horor) nie je to nejak strašidelné, ani tam nie je žiadny jebač (skôr opačne), skôr útočiace na psychiku - ale ak máš slabý žalúdok, hrozí že nedopozeráš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A pristavanie v BA na letisku je aj strasidelne trochu.
zo sfilmovaných Kingoviek podľa mňa najlepšie dopadla Carrie, lebo... lebo mladý Travolta v úlohe záporáka
(teraz vážne: nezdalo sa mi, že by to výrazne prznilo knihu)
a inak... ja som sa nebála doteraz pri ničom, ale skús šesťdesiate roky a filmy s V.Price-om, tie majú aspoň fajn atmosféru
Odporúčal by som aj horor Ospalá diera s Johny Deepom, a Smrť prichádza v bielom.
horor... neviem nič strašidelné, ja som sa bála pri Exorcistovi ( a veľa ľudí ma za to vysmialo, ale čo už, jednoducho som sa bála)
a väčšinou keď už chcem niečo " strašidelnejšie" siahnem po tých starších veciach.... napr. rok 1930-60 a pod
A inak, aj dosť filmov o svätých je strašidelných keď som pozerala Pátra pia takmer som za zosrala pri scéne so psom -.-
a teraz pôjde niekde v kinách nejaký dream house, teda poviem ti že trailer vyzeral sľubne čo sa strašidelnosti týka