A prečo? Ja používam Firefox, lebo som si naň zvykol a zdá sa mi najlepší, taby a tak, pred rokmi som prešiel z Exploreru na Netscape (ako Mozilla) ale potom ho zrušili a tak som prešiel na Firefox. I keď skúšal som aj iné, zdali sa mi aj rýchlejšie, ale proste Firefox je Firefox
Používala som Operu ale keďže mi stále sekala vrátila som sa k MF. IE je ako zlý vtip ten by som nepoužívala ani keby mi za to niekto platil... Vyskúšala som ich už dosť ale po dvoch-troch dňoch som ich už vymazávala. Proste MF je best
najviac pouzivamm firefox lebo mi poskytuje vsetko co od web prehliadaca ocakavam... dalej na linuxe je dobry icewasel a konqueror bol svojho casu dobry tiez ale teraz neviem lebo ho nepouzivam uz...
Internet Explorer mam v pocitaci ale ten bol dost nestabilny a furt padal tak som presiel na mozilu ale ta sa mi tiez daako nepozdavala a teraz mam Operu a podla mna aj vyzorovo a aj v stabilite je dobra.
Chrome, nemam tu zbytocne mrte ikoniek, ktorej aj tak napouzivam, mam len to co potrebuje, panel s adresou a zalozky.. a na javascripty je no.1, rychly
Chrome, používala by som Firefox ale môj počítač ho nezvláda, asi kvôli malej RAM... rozdiel rýchlosti poznám pri spúštaní, Chrome mám do 5 sekúnd a Firefoxu to trvá kludne viac ako 30 sekúnd, ak nie minútu :/ a vôbec je pri ňom počítač celý spomalený
no Explorer 8 som si stiahol..ale nepaci sa mi..chcem ten stary ...PLS nevete niekto ako sa vypne aktualizacia Exploreru alebo zakazat tie blbe nove funkcie?
@xperiax a doplnky k nemu si nejaké našiel? lebo ja som našiel len pre OS X
ja používam ffox...v rýchlosti sa vraj delí o prvé miesto so Safari, je najbezpečnejší, má tony doplnkov a môžete si ho tak upraviť na obraz svoj . Nevýhodou je pomalý štart a vypnutie,ale zvykol som si. Občas po nainštalovaní nejakého doplnku mu zahrabe, ale to sa stáva tak raz za pol roka a dá sa to ľahko odstrániť.
Keď raz bude prehliadač, ktorý bude mať to najlepšie z Ffoxu, Safari a G chrome, tak ten chcem mať
inac pre tych zastupcov Google Chrome - neni az taky rychly. Jasne ak mate dobry komp ani rozdiel medzi MF a chrome necitit. Ale pri starsom pc je mf rychlejsi(mam odskusane) - ale inak je dobry
ja som myslel, ze internat exploder je vulgarizmus...
takmer vzdy Konqueror, v nudzovych pripadoch (gme.sk) opera. Firefox som opustil s prichodom stabilnej 2.0.0.0, zacalo to byt strasne pomale... a ani nehovorim o tom, ze to vyzera udesne...
Jednoznacne Operu! Je lepsia na surfovanie. Ma pohybove prikazy mysou a hlasove prikazy. A o najrychlejsi prieh. sutazi Opera s Chrome a nie FF a Safari......
chrome ma muchy(chyby) ,a preto ho napriek tomu ze mam, moc nepouzivam.
operu mam ties, ale len na mobile ju pouzivam
safary mam ties ale, pouzivam len na stranku apple
nech si vravi kto chce co chce,mam IE a som z nim nadmieru spokojny ( ale nie najnovsiu IE8, ta sa moc nepaci )
a ty co tu nadavaju na IE , len dokazuju aki su hlupi, ..to vetsinou su ludia ktori nevedia o Windowse vobec nic, alebo velmy malo. ( aj ked...mam aj linux )
ale tak kopec ludi wobec nevie nic o pocitaci, alebo len velmy malo.( takim odporucam APPLE, ten je pre laikou uplne dostatocni a dobri pocitac( osobne nesom fanusik znacki Apple, ale podla mna je to najvhodnejsi pocitac pre ludi ktori chcu len pouzivat pocitac, bez dodatocnich znalosti Os, a hlavne, ked nechcu obcas sa drbat v os ked nieco nefunguje alebo zamrzne alebo spadne )
Firefox neni je najbezpeČnejší bo Safari je.. Ten vobec nechyta ZIADNE vyrusy.. lebo ne apple este nie je ziaden vyrus "vymysleny" - ked máte SAFARI tak Vým ani antivyrák netreba!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ja osobne pouzivam Konqueror.
Ja používam Safari, bol v PC a používa sa mi oveľa lepšie ako FF, hlavne kvôli integrácií so systémom.
Inak som stále používal Operu, posledný rok aj niečo jedine Safari, i keď ma sere poslednú dobu.
akurat nejaky zabednenec...
a co tak Konqueror?
ja používam ffox...v rýchlosti sa vraj delí o prvé miesto so Safari, je najbezpečnejší, má tony doplnkov a môžete si ho tak upraviť na obraz svoj . Nevýhodou je pomalý štart a vypnutie,ale zvykol som si. Občas po nainštalovaní nejakého doplnku mu zahrabe, ale to sa stáva tak raz za pol roka a dá sa to ľahko odstrániť.
Keď raz bude prehliadač, ktorý bude mať to najlepšie z Ffoxu, Safari a G chrome, tak ten chcem mať
takmer vzdy Konqueror, v nudzovych pripadoch (gme.sk) opera. Firefox som opustil s prichodom stabilnej 2.0.0.0, zacalo to byt strasne pomale... a ani nehovorim o tom, ze to vyzera udesne...
operu mam ties, ale len na mobile ju pouzivam
safary mam ties ale, pouzivam len na stranku apple
nech si vravi kto chce co chce,mam IE a som z nim nadmieru spokojny ( ale nie najnovsiu IE8, ta sa moc nepaci )
a ty co tu nadavaju na IE , len dokazuju aki su hlupi, ..to vetsinou su ludia ktori nevedia o Windowse vobec nic, alebo velmy malo. ( aj ked...mam aj linux )
ale tak kopec ludi wobec nevie nic o pocitaci, alebo len velmy malo.( takim odporucam APPLE, ten je pre laikou uplne dostatocni a dobri pocitac( osobne nesom fanusik znacki Apple, ale podla mna je to najvhodnejsi pocitac pre ludi ktori chcu len pouzivat pocitac, bez dodatocnich znalosti Os, a hlavne, ked nechcu obcas sa drbat v os ked nieco nefunguje alebo zamrzne alebo spadne )