Mozilla FIREFOX 3. Inak oficialny nazov je Mozilla Firefox 3. Mozilla je firma ktora vyvija ten program a firefox je nazov programu. lebo existoval este jeden prehliadac ale ten je len klasicky Mozilla. ale teraz to je uz firefox. Tak si to neplette. a Safari je prehliadac z Mac OS X a presiel na windows nedavno ho preportovali. Opera tiez nie je zly. Konqueror je prehliadac pre LINUX ktory nie je zly ale odporucam Firefox 3 samozrejme linuxovu verziu. a Internet explorer je UPLNE NAPICU IE7 sa ubera dobrym smerom ale este ma dlhu cestu pred sebou aby sa stal dobrym prehliadacom.
Dhampir: Konqueror pre KDE 4.1 beta je uz myslim portovany na widle ako aj cele KDE 4.1, uz len cakam kedy to bude stabilne a mozno vymenim za aero na viste
Inak usujem firefox 3 a sem tam, ked sa mi nechce prehadzovat s konzoly na desktop tak lynx po pici browser
IE 7 je tiez fajn (obcas pouzivam), sice len na viste (na xp je viacmenej nepouzitelny)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
inak mozillu
ta nikdy nezradi
ziadne ineeeeeeee
a lamy(5, 15)...r"Y"chla...nie r"I"chla...
Firefox 3.0, Safari
Mozilla vedlajsia
pomenej FIREFOX, a ked je núdza tak aj IE7
Viete načo je dobrý Internet explorer?
Na stiahnutie Firefoxu...
Inak usujem firefox 3 a sem tam, ked sa mi nechce prehadzovat s konzoly na desktop tak lynx po pici browser
IE 7 je tiez fajn (obcas pouzivam), sice len na viste (na xp je viacmenej nepouzitelny)
48. Existuje aj IE 8???
A keď ho máte pomalý, dokúpte si lepšie RAMky :p
IE nie je internetový browser. IE je utilita vďaka ktorej si po nainštalovaní systému môžeš jednorázovo zabehnúť na net a stiahnuť Firefox