Ziadny...existuje iba dobry film...horor pre mna este nevymysleli...ale ked uz tak nejaky dobry film lomeno komedia tak klasika saw...alebo si oozri after life ...alebo pripad cislo 39 ..alebo orphan !! Q samozrejme odporucam v originali po anglicky s eskymi titulkami...
Ak mám byť úprimná, tak vtejto dobe plnej kečupu je skvéle siahnuť už len po starých čiernobielych klasikách alebo starších filmoch. Pokiaľ sa chcete začať naozaj báť, oplatia sa len dobré kanadské thrilery v štýle ako "Prepadnutá" alebo "Na linke je vrah"(myslím, že tak sa to volalo). To bolo naozaj dobré alebo keď už tak potom skúste aj nejaké francúzske thilery.
Tak Rec som videla 1,2,3 ale zase k tomu filmu Saw každý má svôj názor na to no môj je osobne skôr pozitívny lebo film okrem teda tých nchutností mal aj pointu a dej sa rozvíjal na porovnanie s ostatnými krvákmi nepoznám lepší ktorý by nemal fakt tak dobrý koniec videla som celú sériu a ked budet s nahľadom brať tie nechutné scénky a zameráte sa na dej tak to môže mať niečo do seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Môžeš sa inšpirovať
neviem či sa to dá považovať za horor
a doteraz som nepochopila pointu toho filmu
ale je super
a že dobrý horor pre mňa nevymysleli to je na kill
asi vzniká nový druh na birdzi to sú presne ako tí čo videli v kine hobita a potom písali že tolkienova tvorba je zlá
Novodobé horory sú fakt už len o hubu a nič viac.