čo už šetci mi nakladate je to čista zavisť ja mam dar od boha to mi nevezme nigdo ja som jaky ma boh ztvoril ja sa nehram na exluzivneho ja som exluzivny
škoda je tam kopa xalankov chutnulinkych krasnuckych a da sa s nimi aj pokecat akoze nie namysleny a taketo uplne skromnucki da sa s nimi dohodnut datumiq proste vyhoveju
@kurvakurvina na oholenie sa nemas cas? tak pardon velky pan podnikatel, na sprchu cas mas? ci pan podnikatel chodi podnikat smradlavy? sa uvedom fuj chlpy, najvacsi humus
ja som cistotny a nadherny chvalia ma ludia ze som uzasny gay mam stastny zivot obcas sa oholim ale ja sa nehram na umelu zver ja som prirodzeny ako ma stvorili
hej, si obdareny, ale inteligenciou a rozumom do minusu uz sa s tebou nikto nebude hadat, si sam proti celemu svetu bru noc a roztiahnuty kakac ti prajem
akože.. 27????.... prosím ťa... po prvé pozri sa poriadne na pravítko a po druhé... je to celé trápne aj s tvojími 27 centimentrami... určite sú to centimetre a nie tvoje IQ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
A jediná vec čo ma na tej fotke zaujíma je tá prikrývka alebo čo to máš, vyzerá to na Burberry. Jaj a moje ohodnotenie, máš normálnu dĺžku, spokojný?
na tu stranku už nechodim načo už je to out. nemam naladu na to račej zbehnemt u alebo na roulette vždy sa najde niečo zaujimave. ty tam chodiš?
gdo ty si ty všivavy maly
amateri prirodzene
huppa
som podnikatel nemam tajm
ale po pravde... nič moc.
tak si dohodneme datumiq pokecame a taq bolo by fajne. sex ponukam len po urcitej dobe
škoda je tam kopa xalankov chutnulinkych krasnuckych a da sa s nimi aj pokecat akoze nie namysleny a taketo uplne skromnucki da sa s nimi dohodnut datumiq proste vyhoveju
nie mam aj psik ale on ma ineho
27 cm
ja som cistotny a nadherny chvalia ma ludia ze som uzasny gay mam stastny zivot obcas sa oholim ale ja sa nehram na umelu zver ja som prirodzeny ako ma stvorili
hadam som meral do piče. pravitkom ružovym čo mame doma v šufliku som to pomeral.
ja som nie čisty ale čistotny ked už. a nestaraj sa choj spať. len som orientovany jemne inak som uplne rovnaky ako ty
veď on má cca 13 cm
Som ochotná to zmerať,aby si sa dostal z tohto omylu
asi tazko bolo to pravitko ti mam odfotit aj s mierkou či ako? hadam mam oči pana jana sa tu budem hadat s uchylmi ktorych zajima moj penisik ojoj...
nemeraj nič ja som pomeral xy krat. chalani chvalia tak čo tiv adi? zato že ty nemaš nemusiš ma viniť
admin už asi spí
Si obycajny krizenec uchyla s retardom... A este k tomu vydrbany fejk...
ja viem moj kde je nula aj kde 27, presne tak to vyslo, ja som obdareny prosto sa s tym zmierte
o sebe mluviš?
ja som exluzivny borec
mojko ty obťažuješ
ty ma obvinujes z toho ze som nadherny
@admin Help, man!