to čo babu baví... poprípade ak sa chce zlepšovať v tom čo jej ide... narp. spomínaný volejbal pre mňa nie je lebo mám meter a pol, slabé ruky (už až tak nie ale aj tak) a bojím sa lopty...
sexi? daj sa na jógu... aj keď hladiac na tvoju prezentaciu v komente sa mi na ňu ešte nehodíš
neviem ja ked vidím, ake maju surfistky postavy tak rozhodne surfing take peckove postavy nemaju ani volejbalistky... ale nemáme tu oceán ..takže zatial surfujem len po internete
@elenari šak jasné...ja som to vážne myslel...+ chcela aj sexy šport a no viac sexy mi už príde asi iba zápasenie v bahne čo neviem či zrovna formuje postavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Pole Dance
to čo babu baví... poprípade ak sa chce zlepšovať v tom čo jej ide... narp. spomínaný volejbal pre mňa nie je lebo mám meter a pol, slabé ruky (už až tak nie ale aj tak) a bojím sa lopty...
sexi? daj sa na jógu... aj keď hladiac na tvoju prezentaciu v komente sa mi na ňu ešte nehodíš