Asi by som to riesila podla lokacie. Ak ides niekam kde tych prilezitosti az tak vela nie je, urcite by som isla cez agenturu. Plus zalezi aj od toho ake mas skills. Mozes ist aj na slepo, ak si trufas. Kamosi isli s vybavenymi pracami a potom si nasli lepsie, alebo nemali pracu a nasli si ju hned, a potom poznam par aj takych co boli v NY a chvilu to uz-uz vyzeralo, ze sa budu musiet vratit kedze im stastie neprialo.
@sgtsykes (ffs ten nick ti co boli v ny a mali to tazsie nemali zabezpecne nic, isli na slepo totalne. A kolko penazi si brali netusim, ale neboli to nejake extremne sumy, inak by som si to asi zapamatala. Ja ked som isla do USA tak som si tusim vtedy brala nejak okolo 400 dolarov (ale s istotou tu sumu neviem), to bolo uz davno (plus ja som mala vybavene uz aj ubytko aj pracu). Musis mat nejake minimum, inak sa moze stat ze ta nepustia cez hranice. Aspon tak to bolo 5 rokov dozadu.
Pracovala som v takom zabavnom parku ci ako sa to vola - kde su rides, bazeny, zradlo na kazdom rohu, etc. Robila som v restike. A plat som mala vynikajuci, nestazovala som sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale odpoviem jednoducho - agentury nič moc a ináč je to ťažko, horko ťažko
co si tam inac robila a aky plat ?
Pracovala som v takom zabavnom parku ci ako sa to vola - kde su rides, bazeny, zradlo na kazdom rohu, etc. Robila som v restike. A plat som mala vynikajuci, nestazovala som sa.