prešiel som všetkými windowsmi...keď som používal XP tak som s ním bol spokojný..nemal som s ním problém..Keď vyšla Vista..bolo to niečo nové..zaužival som si ju, len zase nešlo všetko na nej ako na XP predsa len neboli ovladače a kade čo nešlo..a zase keď opäť vyšla 7 tak som taktiež si ju zaužíval..teraz používam 7 a XP...použivam zväčša 7 som s ňou spokojný no predsa sa nájde niečo čo mi na nej nejde tak sa hodím do XP..inač asi tú 7 odporučam
zabitá anketa systém do počítača a dáš sem len 3 možnosti od jedného "výrobcu" ... keď už si chcel dať takúto anketu možnosti mali byť Windows, Linux, Mac ... aktuálne teraz 3 najpoužívanejšie pre nás bežnách smrtelníkov
Navyše je to len vec v kusu kto čo preferuje ...
Windows - keď máš prašulky a bavia ťa chybové hlášky
Linux - pridaj sa k zeleným a maj všetko free !! ale musíš si ho vedieť zostaviť ! výhoda? zostavíš podľa seba ale s obmedzeného množstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
smiech
daj s facku
by the way... ako nainstalovat vistu za 2 minuty, fakt zaruceny vysledok, sama som neverila ako rychlo to ide
Navyše je to len vec v kusu kto čo preferuje ...
Windows - keď máš prašulky a bavia ťa chybové hlášky
Linux - pridaj sa k zeleným a maj všetko free !! ale musíš si ho vedieť zostaviť ! výhoda? zostavíš podľa seba ale s obmedzeného množstva
Mac - stredná cesta medzi Windows a Linux