@mm47 braddock bol veľký zjav spočiatku ale po 4-5 rokoch dosť prehrával zápasy až ku koncu kariéry sa mu zasa darilo .. ale je pravda že mal kopec zápasov za sebou máloktorí dnešní majú viac ako 80 zápasov ak vôbec nejakí majú
@soreljulien Hlavne si myslim ze dnes nie je najlepsi nikto z profi boxu ale z toho ktory sa neviem preco vola amatersky box -olympijsky box kedze skutocnou kvalitou je o 3 levely vyssie.
muhammada aliho vyhlasili za najlepsieho SPORTOVCA 20. storocia, nie len boxera.. ale urcite ma dobru konkurenciu v mladom 20-25 rocno, tysonovi.. a urcite tu mali byt ako moznost aj bratia klitchkovci
@mm47 dnešná doba je celkovo v každej sfére ale za zmienku stojí aj môj favorit rocky marciano u ktorého neevidovali nejakú prehru a to je dosť zaujímavé, vzhľadom na to že keď boxoval konkurencia nebola vôbec mäkká
Podľa mňa Tyson, na stavbu tela neuveriteľná rýchlosť. Uhýbal sa, keď udrel tak tvrdo a útočil. Samozrejme hovorím časoch keď bol vo forme. Ali bol tiež dobrý ale viac sa mi páčil Tysonov štýl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Najsympatickejsi mi je Braddock ale najlepsi bol podla mna Foreman. Mal aspon ranu poradnu.