neviem, ťažko sa podľa mňa vyberá ten Naj, ale v poslednej dobe ma najviac zaujal asi Osudový dotyk, Trhliny, Ink a Social Network, a ešte ani The fountain nebola zlá, ale tam mi akosi unikla podstata..
je ich kopa ale naposledy som pozerala film Život je krásny....naozaj pekný film z obdobia 2. svetovej ale milo spracovaný a s koncom, ktorý ma dohnal k slzám
@e12 Je to veľmi dobré a knižka je ešte lepšia,i keď film viac zahrá na city...
Je to o chlapcovi,ktorého otec vedie pracovný tábor pre židov počas 2.sv.vojny a ten chlapec sa poza plota kamaráti so židovským chlapcom,čo v tom tábore býva a pracuje...
@e12 jasné na začiatku sú dvaja priatelia, ktorý idú tuším do Benátiek, a cestou sa im pokazí auto a zastanú pri domčeku, kde Quido (jeden z nich) natrafí na krásnu mladú ženu, do ktorej sa na prvý pohľad zaľúbi...veci sa vyvíjajú zľahka a pekne, a potom o niečo neskôr sa vezmú a majú synčeka Joshua. Keďže je to v období 2. svetovej, začne sa teror voči Židom (Quido je žid) a preto jeho a ich syna dajú do vlaku smerom do koncentračného tábora...z lásky pristúpi aj jeho nežidovksá manželka. Quido synovi nevysvetlil pravú podstatu ich cesty, presvedčil ho, že je to celé iba hra, a musia dostať 1000 bodov aby získali tank. V tábore sa Quido so situáciou snaží bojovať, syna naďalej presviedča o hre a jeho syn sa schováva "za body".....atď...
nechcem byť spoilerka takže ďalej už nepoviem, ale keď chceš vedieť koniec, tak si to pozri alebo ti to môžem napísať do správy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Tajný život včiel
Pianista
myslim ze mi date aj za pravdu :p
a nie preto že je prvy ale preto, že to bol ozaj pekny film
Je to o chlapcovi,ktorého otec vedie pracovný tábor pre židov počas 2.sv.vojny a ten chlapec sa poza plota kamaráti so židovským chlapcom,čo v tom tábore býva a pracuje...
..nie, nie je to kvôli Pattisonovi, aj keď si v tej úlohe nedokážemn predstaviť niekoho iného proste krásny film s ešte krajšou myšlienkou
nechcem byť spoilerka takže ďalej už nepoviem, ale keď chceš vedieť koniec, tak si to pozri alebo ti to môžem napísať do správy