ja som sa bala stvrteho druhu, lebo najprv to bolo akoze skutocny pribeh s ozajstnymi nahravkami ale po par tyzdnoch to bol FAKE ale kym som si myslela ze je to prave som sa strasne bala aj so sestrou, ktora to vtedy pozerala so mnou
a...inak neznášam moderné horory, tona krvi a totálneho sadizmu a pointa je len v tom, že prežije hlavný hrdina s hrdinkou,s dokonalými pstavami v obtiahnutých spotených tričkách, postriekaný krvou a pobozkajú sa a ble ble ble...
Filmy podla skutočných udalostí sú podla mna také strašnejšie..kedže to tomu dodáva aj to že sa to naozaj niekde stalo...ako napr. Paranormal Activity,3:15 zomrieš,Dom kostí...
Neviem.. este som asi nevidel poriadny horor.. ale v poslednej dobe som sa skor dal na gore.. Chystam sa v najblizsej dobe na Grotesque, ukazky vyzerali vcelku dobre...
mne osobne sa najviac páčia horory podľa skutočnosti alebo niečo ako paranormal a také o exorcizme ,duchoch a tak a nemusím horory,ktoré sú že tak behá nejaký trápny zabiják a všetkých zabíja
a dosť strašný horor pre mňa bol a asi aj zostáva Prekliatie domu slnečníc 1
Mne sa páčil Blair Witch Project alebo Mothman Pophecies (dúfam, že som to napísala dobre). Nie sú to "krváky", sú podľa skutočnosti a Indrid Cold je proste týpek Videla som obidva Ringy a nič moc. Grave Encounters je slabé. Paranormal Activity je totálna blbosť. A chystám sa na Human Centipede No a Scary Movie forever predsa!
najviac som sa bála asi The Grudge-u. + taky bojím tých ktoré sú na základe skutočných udalostí, ale ja radšej inak horrory moc nekukám lebo potom nespím mesiac
celkom dobre horory su saw ..viem ze vsetci nesuhlasia ale potom este drug me to hell to je haluz ..potom pathology autopsy a Martyrs ! a este aj pripad cislo 39 je pecka
Tak filmy ako Paranormal activity, Rituál, Exorcista - pribeh ... tak tieto filmy sú podľa mňa naj lebo sú to reálne uskutočniteľné situácie ... pre mňa ako katolíka
no nie každý musí zdieľať môj názor preto nech ten môj nikto nekomentuje
grave encounters a podobne??? prosím vás v tom neni ani náznak strachu... pozrite si The Human Centipede 1,2 to je tak strašne nechutný a svojim spôsobom aj strašidelný film že podľa vašich komentov to nikto nedopozeráte do konca
Tak pre mňa asi najstrašnejšie boli Nenávisť ( the grude) a 3:15 zomrieš, ale najlepšie dejovo a tak sa mi páčil Kruh (1 aj 2). Celkom dobré je tiež Žena v čiernom. Niektorý tu píšete že Ľudská stonožka - je to trocha nechutné... ale je to skôr smiešne ako strašné. A poznámka ku filmu Blair Witch project - nieje to podľa skutočnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Grave Encounters je imho dosť kravina
a ja mám rada Vtáky, niet nad Hitchcocka!
a...inak neznášam moderné horory, tona krvi a totálneho sadizmu a pointa je len v tom, že prežije hlavný hrdina s hrdinkou,s dokonalými pstavami v obtiahnutých spotených tričkách, postriekaný krvou a pobozkajú sa a ble ble ble...
najradšej mám psychologické horory, ako napríklad 1408 alebo Blair Witch...
@klaudiqaaa no.... mozno ste si podobne viac nez si myslis...
@adsy sorry, mam za sebou 5 vodiek, neuvedomil som si.
podla mňa dokážu vydesť filmy o duchoch kt.sú podľa skutočnej udalosti
Tunel je celkom good
@chef práveže som pochopila
Inak sirotinec ma vydesil a to som videla len trailer
@sompovedal 1408 ma od hororu trosku daleko..
(vlastne... keď som prvý raz videla Jamu a kyvadlo, tak posledný záber bol dosť hnusný )
(a kecy že je to podľa skutočnosti na mňa nefungujú, napísať si môžu čokoľvek
snažím sa hororom vyhýbať
a dosť strašný horor pre mňa bol a asi aj zostáva Prekliatie domu slnečníc 1
no nie každý musí zdieľať môj názor preto nech ten môj nikto nekomentuje
vopred ďakujem