damn, @6 mi uradol moju vetu ale ja by som sa neprechadzal ale by som lezal vedla milovanej osoby a priliv by nam obmyval nohy a do mojej by sa zakusil nahodny krab
Jeseň... svit hviezd a mesiaca osvetľuje múry starej, opustenej schátralej budovy opradenej tajomstvami. Veje mierny vetrík, kdesi v diaľke počuť štekot psov. Zrazu hviezdy zahalí jemný závoj oblakov a na tem začne padať jemný, osviežujúci dážď...
@17 to je pekne.. ale ak sa dotycna boji takych budov tak tazko neco take zazit skutocnost bohuzial nie je vzdy taka aku si predstavujeme.. ale je to pekne.. a treba sa snazit si setko plnit
a pokial sa jedna o mna.. kedysi som mal nekonecne napadov.. ale teraz? vzdy ked neco vymyslim, naplanujem, tak sa to zrusi abo nejak pokazi (
ale romanticke by mohla byt taka chata, utulna, tepla, s krbom vonku padajuci sneh, s dotycnou len tak lezat, obijmat sa a... uzivat si chvilu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ak je priroda pekna, tak aj bez tej gitary a ohnika by to slo samozrejme, s Dotycnou
a dotyčného ani netreba
a pokial sa jedna o mna.. kedysi som mal nekonecne napadov.. ale teraz? vzdy ked neco vymyslim, naplanujem, tak sa to zrusi abo nejak pokazi (
ale romanticke by mohla byt taka chata, utulna, tepla, s krbom vonku padajuci sneh, s dotycnou len tak lezat, obijmat sa a... uzivat si chvilu...