jediné nakupovanie, ktoré ma kedy upokojovalo, je nakupovanie kvalitných surovín na varenie. proste behanie po trhoch s ovocím a zeleninou alebo po syrárňach a tak. a potom ešte nakupovanie nábytku a doplnkov do bytu
ako kedy. občas si idem zašportovat. inokedy si pustim nejaku hudbu ktora mi robi radost. alebo sa tiež stretnem s nejakou kamoškou a pokecame, kukneme filmik, serialik.
alebo ešte si idem kupit zmrzlinu a celu ju spapam, a niekedy aj čokoladu
Vsetko z toho, ale s mierou. Najlepsie je dlhodobo take, po com pridu este dalsie pozitivne ucinky ako praca alebo sport a priatelia a zaroven aj najmenej rychlo to pomaha. Najlepsie kratkodobo je take, po com sa depka snad este do buducna aj zhorsi, ako hentie konzumne veci jak alkohol, jedlo, hudba...vsetko kde clovek neni len pasivny je dobre proti depke...
pustím si depresívnu pesničku a vyžívam sa v pocitoch smútku,zúfalstva a zrady... a potom píšem, kreslím, maľujem, lebo vtedy to ide najlepšie... a keď už nechcem byť smutná, proste sa usmejem a pustím si blbosť typu I am sexy and I know it a je to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ja nakupujem a kukam seriale.
ale s druhymi v pohode
najlepsi liek je hudba.. smutna hudba aby to prebilo
pri menej vážnych stavoch pomôže aj hudba.
alebo ešte si idem kupit zmrzlinu a celu ju spapam, a niekedy aj čokoladu
možnosti "ľudia" a "nakupovanie" depresiu vytvárajú a "hudba" jej iba pomôže gradovať
to nakupovanie mi vie pomôcť, ale len niekedy, ľudia ako ktorí, a sex vždy, ale stačí byť s milovanou osobou, to je hlavné
a inak každý si nájde niečo: šport, hudba, knihy, písanie, kreslenie, stretnutie s priateľmi (i keď to podľa mňa nepomáha - aspoň u mňa vobec)
zumba, teplé kakao, HIMYM
Samozrejme dobrá zábava