Pepsi chutí proste inak. Je ovela sladšia a má aj trochu inú chuť. A ovela väčší rozdiel je medzi Colou light a Pepsi light. Cola light sa nedá piť a Pepsi light chutí celkom dobre. Rovnako aj Cola zero a Pepsi max. Čo sa týka zloženia u nás je Pepsi sladená izoglukózou+sacharózou a cola je sladená buď izoglukózou (vyrobená na SR) alebo sacharózou (vyrobená v ČR). izoglukózová cola je v 0,5 a 2l flašiach. Sacharózová cola je v plechovkách, 1 resp 1,25 a 2,5 litrových flašiach. Ale existuje aj sacharózová Pepsi bez izoglukózy ale len v plechovkách a chutí podla mňa divne
ja si nemôžem pomôcť ale mne cola zero nepríde vôbec sladká, ale taká nechutne horká, proste neôžem jej vypiť ani deci, je nechutná. asi to je tým že je sladená z väčšej časti cyklamátom sodným ktorý nemá moc dobrú chuť. Pepsi Max naviac obsahuje ovela viac kofeínu a výťažky ženšenu
no nepijem ich často ale myslím že viac mi chutí pepsi lebo má výraznejšiu chuť ináč ešte som nepila žiadnu light verziu ani pepsi max ani nič podobné tak to neviem a myslím že aj kofola je fajn tú pijem najčastejšie
@stahli ja sa kľudne obhájim, ale nechce sa mi rozpisovať... na obhajobu stačí jedna otázka : Kde je napísané, čo robí normálny človek? Rada si to prečítam a možno sa poučím, lebo asi je normálne piť žbrndy ktoré leptajú sliznicu a nie športovať a starať sa o divú zver v prírode...
@stahli podľa mňa je normálne starať sa o svoje zdravie, ale mám pocit, že v tom "civilizovanom svete" bude zachvíľu normálne strihať si uši alebo niečo podobné...
@stahli lol ja ta nechápem čo je na tom škaredé že má trocha viac rada zvieratá ??? mne pripadáš ako z nejakého košického gheta že tam vydíš okolo obrazovky pobehovat iba potkanov... HF pri pri čítaný tohto komentu
hmm, mne pripadá sladšia cocacola, resp. taký rozdiel, že cocacola výrazne chutí ako "voda s cukrom", proste sladká chuť cukru, a pepsi je menej cukrovo sladká a viac sladká takým... iným spôsobom, v ktorom si nemôžem pomôcť, ale cítim akokeby umelé sladidlo (aj v nediétnej).
hmm ja som už pepsi a coca-colu nepila dobre dlho,takže si moc chute nepamätám ale čo si pamätám tak,keď som bola chorá príp. aj od žalúdku tak viem,že som pila pepsi - vraj to bolo dobré,keď som bola dehydrovaná z vracania atď neviem.
Ja toto silne nepodporujem..dokonca pijem aj kofolu len počas leta na terasách inak nie.
mne lekárka hovorila, že Coca Cola je lepšia na trávenie. vraj sú v nej nejaké výťažky z čaju či čo.. proste niečo s čajom a že pepsi je viac nezdravá.. tak neviem ale viac mi chutí CC
Toto nám povedali vševedné internety, stačí hľadať. Zabralo mi to asi 30 sekúnd aj s ctrl+c a ctrl+v
Coca-Cola is the original cola, while there isn't a huge difference in taste, Pepsi mirrored their cola after Coke's, being just different enough in taste to not actually be the same drink. Pepsi is a much sweeter beverage while Coca-Cola is recorded to have a more full flavoured taste.
Ďaľšie: If you are comparing the orignal COCA COLA and the orignal Pepsi COLA has 1 gram less carbohydrate than Pepsi
žiaden, jedna väčšia žbrnda než druhá... hodte do pohára s tou džabou 1€ alebo 2€ a uvidíte ako ju pekne vyčistí...to isté robí aj s vašimi žalúdkami...veľa šťastia !
mne osobne Pepsi chutí viac ako umelé sladidlo, nie je priam "menej sladká", ale je tak plastovo/tupo sladká, čiže vo výsledku sa zdá menej. cocacola je zasa sladká takým tým "pravým cukrovým" spôsobom, čiže je to sladkosť výraznejšia/ostrejšia, čiže vo výsledku sa mi zdá viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
mňau
mňau
ved bez do prirody pozorovat diviaky
a všetci vieme, že najlepšia je kofola
mňau
mňau
mňau
mňau
a tak povedz mi jeden dôvod, prečo by som mala byť retardovaná alebo fake, som zvedavá čo napíšeš
mňau
no dôvod pises same pi*oviny normalny clovek urcite nechodi zrat cesnak do lesa, nekrmi diviaky, nehra sa na macku atd atd
mňau
MŇAU !
mňau
mňau
Ja toto silne nepodporujem..dokonca pijem aj kofolu len počas leta na terasách inak nie.
Voda z kohútika alebo čaj úplne stačia
Coca-Cola is the original cola, while there isn't a huge difference in taste, Pepsi mirrored their cola after Coke's, being just different enough in taste to not actually be the same drink. Pepsi is a much sweeter beverage while Coca-Cola is recorded to have a more full flavoured taste.
Ďaľšie: If you are comparing the orignal COCA COLA and the orignal Pepsi COLA has 1 gram less carbohydrate than Pepsi