ovladat aspon dva hudobne nastroje (aj vlastnit - gitara by bola, v buducnosti chcem klavir).. ovladat do 5 jazykov (anglictina,svedstina,taliancina,spanielcina a ten piaty neviem ktory).. mat pracu, ktora ma bude bavit a dostatocne zivit..mat cas na moje hobbies, zenu a babatka... mat rodinku s domcekom a autickom..
vyštudovať, nájsť si zamestnanie, čo mi bude vynášať (aby som sa nemusela s ďalším bezdomovcom hádať o krabicu ), navštíviť Škandináviu...a potom možno i lásku...
Začalo by sa to vyštudovaním medicíny (v tomto sa mi už podaril aspoň prvý miniatúrny krôčik) - reálna časť. Následne na to spraviť veľký prevrat v medicíne a byť nominovaná alebo získať Nobelovku, príp. niečo na spôsob veľkej ceny - nereálna časť
je ich viac...z tých takých nenadnesených...chcem napísať knihu, ale tak, aby moji známi nevedeli, že som ju písala, a aby som bola anonymne slávna
chcem ísť do Japonska, nie na dlho, ale proste tam pracovať...show everyone I can...
chcem mať konečne pocit že som tam kde mám byť, v hlave mám to čo sa tam má nachádzať, a som s ľuďmi, pri ktorých viem, že ma majú radi v presne takej skepticky-oddanej forme ako ja ich
chcem hrať Mass Effect 2, chcem psa čo nebude nikdy smrdieť, a koňa, ktorý bude tak koníkovsky voňať, a chlapa čo bude voňať tak nezvieratkovsky a bude vidieť the-real-me a bude ho mať rád
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ja by som chcela dokoncit skolu, vidiet a zazit co najviac vo svete, kreslit, ostat s mojim drahym, byvat v zahranici a operovat zvierata
lenze toto sa mi na Slovensku asi nesplni...
chcem ísť do Japonska, nie na dlho, ale proste tam pracovať...show everyone I can...
chcem mať konečne pocit že som tam kde mám byť, v hlave mám to čo sa tam má nachádzať, a som s ľuďmi, pri ktorých viem, že ma majú radi v presne takej skepticky-oddanej forme ako ja ich
chcem hrať Mass Effect 2, chcem psa čo nebude nikdy smrdieť, a koňa, ktorý bude tak koníkovsky voňať, a chlapa čo bude voňať tak nezvieratkovsky a bude vidieť the-real-me a bude ho mať rád
Napisat knihu, ktora ma dostane do topky najcitanejsich slovenskych autorov.
Byvat s jednym konkretnym chalanom v nasom vlastnom byte a lubit sa az kym nepomrieme.
@magorka ze zazrak birdzu , na to sa mozem uplne vysrat