To mi pripomenulo, jak som sa niekedy v januári prihlásil na FB, kukám a asi 15 ľudia čo mám v priateľoch sa pridali do skupiny "každému kto sa sem pridá pošle facebook iphone zdarma". =D=D
kde sa stratili normálne klasické fan skupiny ... teraz všade len jebnutá skupina "pridaj sa a uvidíš zastrelenie prezidenta v priamom prenose" a podobné kraviny
@rainbowwarrior - háčik je v tom podľa mňa taký, že náklady na tie notebooky pokryjú tak, že predajú databázu mailových adries ľudí čo sa do skupiny pridali nejakému spammerovi
@rainbowwarrior preco by nemohli rozdat 20notebookov? a preco by mali? lebo je to tam napisane? a? zacitujem jednu pesnicku: slibi jsou chybi a za blbost se plati!
osobne si myslim,ze je to fake ,no ak by to bola pravda bud z toho treba zaplatit nejaku dan alebo uhradit nejake velke postovne alebo notebooky su vyradene zato ich davaju zadara
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale, no daj si páči sa mi to a uvidíš
Nemôžeš byť až tak naivná. Alebo áno?
som skeptický a verím, že sa tam aj odtiaľto pridá kopec ľudí, hoci je jasné, že je to podvrh
ale kde, robím si srandu....
Ty vole ľudia , ak tomuto veríte tak sa rovno pridajte aj do skupín typu :
New facebook skin 100% funkčné ! .... Každý deň 40 mobilov zdarma ... atď....
dmnc!
ale toto by mohlo byť ako @12