Môj cestovateľský sen, no je ich hneď niekoľko, ale sú to najmä Peru, Island, Keňa, Nový Zéland, Austrália, severské krajiny, daleká Sibír a to najmä kvôli prírode, ktorá tam je veľmi nádherna (aspoň na obrázkoch) do Austrálie kvôli kenguriam a koalam, No
Island, Nórsko. neviem.. asi pre ten pokoj... a Island je nepopísateľný, tam proste musím ísť, chcem to zažiť... tú krásnu chladnú krásu a akúsi... vzájomnosť?
ja som zistil, ze ake krasne je Slovensko az teraz, ked som od neho vzdialeny nejakych tych par tisic kilometrov, dovtedy som toho pochodil po Slovensku vela, ale ked sa vratim, bude toho este viac a budu to take zastrcene miesta, na Slvensku je vela veci krajsich ako inde vo svete, ale vela sa toho nevie "predat" skoda
môj sen Austrália ale hlavne opera v Sydney, tam sa zúfalo túžim dostať už asi 6 rokov a potom Taliansko ale tam som už bola no láka ma Rím a Miláno...Ti amo Italia
@fxx tam dole, ked mas otvoreny google earth, mas napisane, ze vrstvy a najdes vrstvu ocean a potom sa s tym pohrajes, najdes tam rozne veci ako napr. vlaky lodi a sporty a tak , prajem vela zabavy, je to super
Japonsko(lebo,pre vsetko mozne ta ich natura,celkova en obrad,pitia caju..manga....susi..a vsetkooo...celkovo,proste..)a potom Holandsko(taktiez,to vsetko zname tupipany,syry trava a taak... a pojdem,raz do obidvoch,haa..
@holyknight 4. snažte sa nepísať nadávky (počet nadáviek na jedného uživateľa je limitovaný, tak ich radšej nepíš, alebo len výnimočne!), to je ukážka tvojej inteligencie
hmmm no toho je vela...ist do Londyna a ked sa bude dat tak si pozriet koncert coldpay vo Wembley, skocit si na Novy Zeland a pokukat miesta kde sa natáčal pán prstenov ...taktiez Espanol hlavne madrid alebo barcelonu...a v zime určite do švajčiarska uz som tam raz bol a je to fakt krasna krajina,
skandinavia, kanada, novy zeland a pre velky uspech by som aj svajciarsko zopakovala.. neviem, ci sa vsade dostanem, ale nieco z toho urcite absolvujem
juuuj ja by som strasne chcela ist na kubu....neviem preco proste mam taky sen a velmi by som tam chcela ist....a rada by som si tam splnila nieco po com tuzim uz od detstva-plavat s delfinmi ...a este chcem ist do las vegas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
vacsinnou cestujem cez Google Earth
Nepýtajte sa prečo - jednoducho viem že sa tam chcem ísť pozrieť!
odkedy som videla serial OC strasne tam cem ist..a raz aj pojdem
No tam by som však šiel najskôr kôli trvalému pobytu
A ešte Rusko, Japonsko ... Ja neviem, vlastne všetko
a potom precestovať afriku chcem.
a áziu stopom.
a tak.
Afrika-čeknúť tých ľudí,prírodu,tie malé decká,..ich kultúru kuknuť.. je toho dosť
si sa pýtal a ja som ti odpovedal priamo a úprimne od srdca...
Najviac Grónsko...kvoli prirode,snehu....potom Francuzsko,hlavne Carcassonne....
Hawaii...krasna priroda...
Finsko, Norsko,Svedsko....krasna priroda....