Nemozem si pomoct, ale milujme neskutocne sa nejest, tak ze sa potom poriadne nemozem ani hybat. Ale toto "potesenie" si nedoprajem moc casto - ad ejdna toho zjem strasne vela kym sa najem a ad dva vacsinov nemam pri sebe tolko jedla.
Ale na svoju obhajobu musim povedat, ze to itak vsetko zase niedke vybeham, takze nemam problem s nadvahou. Skorej by som trochu mal pribrat A pasavnicu nemam...
nedoKážem si vybrať, lebo z Každého trošKa a inoKedy nemyslite si ale zasa že som úplne sKazené zlo ! aK by to tu bolo dám urážlivosť Ktorú na sebe taK nenávidím a snažím sa s tým prestať ale moji priatelia nevidia tú snahu len že "ale jasné zasa sa urazila"
chvíľku som uvažovala nad hnevom, ale v poslednej dobe sa síce vytočím, ale len keď je to fakticky oprávnene. radšej mávnem rukou. takže obžerstvo. jednoznačne.
Hriechy existuju preto lebo je to normalna ludksa vlastnost . Kazdy zhresi..preto to je hriech a neda sa mu vyhnut...je to debilina jak cele krestanstvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale na svoju obhajobu musim povedat, ze to itak vsetko zase niedke vybeham, takze nemam problem s nadvahou. Skorej by som trochu mal pribrat A pasavnicu nemam...
jo, inak ja som extremne vybusny a mam sklony byt neprijemny, to len k tym hriechom