V skole tento semester asi patogeneza virusovych nakaz a lekarska virologia a biosynteza virusov,aj ked ta je tazka dost,ale zaujimava a aj anglinu mam rada,hoci dnes som test dost dokaslala
Ale tak asi si myslela na strednej,tak to bola biologiavzdy,anglictina a chemia (az posledny rok). Obcas slovencina,ak sa dialo cosi zaujimave.
Nikdy ma nebavil dejepis a ani geografia moc a v matike a fyzike som sa nikdy nejak nevenovala moc . Nemam k nej vztah,tak ako k informatike
Tento semester ma baví asi najviac fajt tá matematika aj ked som si myslela, ze ju budem najviac nenávidieť (áno podaril sa mi jeden test tak som nadšená, haha)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale tak asi si myslela na strednej,tak to bola biologiavzdy,anglictina a chemia (az posledny rok). Obcas slovencina,ak sa dialo cosi zaujimave.
Nikdy ma nebavil dejepis a ani geografia moc a v matike a fyzike som sa nikdy nejak nevenovala moc . Nemam k nej vztah,tak ako k informatike