"Pozor hryzie" (upiri aj ked je to slabe ale dokazala by osm pozerať dokola)aaa "Hranice smrti"(niečo ako texasky masaker mot. pilou) aa "Nakažení smrti" (to je o ludoch v blazninci a tam na nich robia pokusy asi niečo ako zombieland)
@sprejerka01 ja tiez len take horory ze cim viac krvi tim je lepsi ruka 5km od tela hlava 20 km od tela a take a este ked je podla skutocnosti tak to je najlepsie
presne take ako hranica krv sem krv tam krv vsade kam sa podivam
@sprejerka01 teraz naberas pri hororoch prax a za stolom to pojde len taky fukot aky si videla najlepsi takyto horor ? akoze cela ludska anatomia tam bola
už to mám mesiac stiahnuté a ešte mi na to nikto nepovedal jedno negatívum.... už si to musím pozrieť musí to mať dokonalú atmosféru. veď je to v dokonalom meste dokonalého štátu
najviac krát som videl Chlopaki nie placza (Chlapi neplačú) - skvelý a originálny film s nádherným soundtrackom - milujem záverečnú pieseň, potom Mesto Bohov, 3iron a od leta aj Svätý Filip Neri (State buoni se potete) - neklasický životopis svätca
@stuntbiker hmmm asi to nakažení smrti..tam boli taky besní a oni si jedli vlastne črevaa ale neviem vela dobrych ale už si ani nazvy nepamätám ja všetko kukám z kinotip.cz tam je vela hororov to ked som bola s frajerom na horore tak taka jedna za mnou začala revať ja sa bojííííííííím on ma chce zjesť!! a ja len taky rehot na celu salu
@stuntbiker pach krvi bolo dobree aj počkaj taky som podobny ešte videla....jáááj Nezvratny osud aj to bolo dobre ked ho do bazenu vcuuclo a mu roztrhlo pluca oh shit to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale asi Večný svit nepoškvrnenej mysle, ten dokážem pozerať stále stále. a Adamove jablká. aj to sa dí pozerať dokola...
inac mam rad kazdy dobry film ktory ma vtiahne do deju
..kvak..
no proste hororyy a taketo niečo ako hranice smrti ou jea
presne take ako hranica krv sem krv tam krv vsade kam sa podivam
..kvak..
moja mama to so nou kukala a ona si zakryvala každu sekundu oči...nemá žiaden žaluudok ktovie po kom som
..kvak..
najoblubenejsie filmy mam, ale je ich prilis mnoho..
už to mám mesiac stiahnuté a ešte mi na to nikto nepovedal jedno negatívum.... už si to musím pozrieť musí to mať dokonalú atmosféru. veď je to v dokonalom meste dokonalého štátu
august rush
most do krajiny terabithia
..kvak..