ja ľúbim grécky, alebo potom taký mrkvovo -cesnakovo-smotanový, ktorého ale nedokážem veľa zjesť.....ale neviem, či sa zrovna na tieto šaláty pýtaš keďže sem píšeš tresku
Jednodruhova alebo viacdruhova zelenina podla moznosti bez zalievky v ziadnom pripade majoneza a podobny biely onen. Ani jogurt. Ale tak napr grecky salat ked uz nazov.
ja som cisty salatomil, takze je mi viac-menej jedno co si namiesam a vsetko mi chuti - sopsky, pravy cezar, uhorkovy milujem v lete (len taky jednoduchy), paradajkovy s cibulkou, tzatziky je mega, milujem salaty s kuracim masom a taktiez studene cestovinove salaty, dalej tuniakove salaty s olivami, a ... mam este dalej menovat?
proste zelenina a salaty toho sa neviem dojest inak ale co mi moc nechuti su tie cinske kapusty, ladove salaty a tieto srandicky (okrem vynimiek) - resp. musi to mat mensinove zastupenie v salate
a mimochodom este aj spenatovy alebo rukolovy je mnamka.
- a ak sa jedna aj o tie vianocne atd, tak samozrejme ze milujem vianocny majonezovy salat ale aj taku jeho lahsiu verziu bez majonezy - zemiaky, cibulka, uhorky a dochutene.
Ale sú také ktoré milujem, resp. tuniakový, vianočný zemiakový a ovocné šaláty. Zeleninové síce zjem, ale musia tam mať prevažné zastúpenie paradajky, na ktoré nedám dopustiť.
Môj vianočný (a ešte mojej maminy - veď ona ma ho učila ), treska. A potom už len šaláty, ktoré ma napadli ako prvé (zeleninové) ale ty sa evidentne pýtaš na niečo iné
parížsky, cestovinovo-zeleninový s krabími tyčinkami, šalát s lososom a hráškom, taký klasický (rajčina, šalát, oregano), teplý šalát s cuketou, baklažánom, šampiónmi a rajčinami, šalát s pestom a mozzarellou a ešte veľa ďalších ja proste šaláty milujem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ja mam raz grecky napriklad
Krabí z Tesca
...
...
proste zelenina a salaty toho sa neviem dojest inak ale co mi moc nechuti su tie cinske kapusty, ladove salaty a tieto srandicky (okrem vynimiek) - resp. musi to mat mensinove zastupenie v salate
a mimochodom este aj spenatovy alebo rukolovy je mnamka.
- a ak sa jedna aj o tie vianocne atd, tak samozrejme ze milujem vianocny majonezovy salat ale aj taku jeho lahsiu verziu bez majonezy - zemiaky, cibulka, uhorky a dochutene.
salatom zdar!
Ale sú také ktoré milujem, resp. tuniakový, vianočný zemiakový a ovocné šaláty. Zeleninové síce zjem, ale musia tam mať prevažné zastúpenie paradajky, na ktoré nedám dopustiť.
...čo ma ani nenapadne, keď sa povie "šalát".
ale namiesto majonézy tatarska, jogurt a tak.