Spartaka pozerám aj ja...ale jediné,čo mi nejde do hlavy je to,že tam trtkajú 3x v každej časti ale ešte ani jedna ženská tam nie je tehotná...celkom úspech na to,že vtedy nemali HA,kondómy ani nič iné...keď už chceli autenticky stvárniť tú dobu...mi to tak príde,že tam nič iné okrem trtkania ani nerobili
tie roky 70, gossip girl, pretty little liars, HIMYM, big bang theory, black books, priatelia, 8 jednoduchych pravidiel, ano aj nova generacia 90210, 2 broke girls, hart of dixie, misfits, IT crowd...
@promcorp tak ono starz sa netaji tym, ze spartacus je az brutalne poprespikovany krvavymi scenami a sexualitou. Ale poviem ti, ze vengeance, co sa tyka kopulacie, je celkom krotky tu vidno len raz za cas ako sa niekde niekto klati tu je zas omnoho viac krvi, odseknutych koncatin a po zemi rozhadzanych criev
Ten o chlapíkovi čo sa učí žonglovať s troma guličkami. Prvá séria je smiešna, lebo mu to stále padá. V druhej som sa tiež pochechtával, lebo stále žongloval ťarbavo. Ale tá tretia je skutočne vážna, pretože dostane rakovinu pankreasu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Spartaka pozerám aj ja...ale jediné,čo mi nejde do hlavy je to,že tam trtkajú 3x v každej časti ale ešte ani jedna ženská tam nie je tehotná...celkom úspech na to,že vtedy nemali HA,kondómy ani nič iné...keď už chceli autenticky stvárniť tú dobu...mi to tak príde,že tam nič iné okrem trtkania ani nerobili
potom sú celkom v pohode Priatelia
Inak... Druhy dych
OC California 2.
Simpsonovci,Gossip girl , a dalsie
Bones
+ simpsonovci, tbbt, futurama tak okrajovo