Urcite Hrdinovia a House md. No a na popredne priecky radim este Two and a half men, Sparcatis, NCIS, TBBT a dalsie. Najnovsie som si celkom oblubil Anger Management, ale to je este beh na dlhu trat.
u mna jednoznacne vladnu black books.. ale sherlock, game of thrones, misfits, it crowd, red dwarf, peep show, how not to live your life, being human, futurama, ...
Battlestar Galactica. Jediný seriál čo som videl od začiatku do konca. Dvakrát. Aha, vlastne nie jediný, potom ešte Weed, ale ten iba raz, a BSG je jednoznačne ďaleko pred ním. Okrem toho jediný seriál čo poznám, čo si od začiatku do konca zachoval pevnú dejovú líniu, ktorá mala začiatok a koniec, nie ako napríklad Priatelia, kde každá epizóda je vlastne samostatný celok sám osebe, a to sa mi na nej hrozne páčilo. A všetko ostatné tiež. Proste je to seriál ktorý nemá jedinú chybu, skutočne doslova jedinú.
fuu tych seriálov čo som ja začala pozerať si ani nepamätám family guy,glee,gossip girl,once upon a time,the lying game,pretty little liars,the walking dead,how i met your mother,the big bang theory,dexter,cougar town,game of thrones,skins...
z uvedených Misfits a How I met your mother - oba super, každý iným spôsobom i keď himym bol od nejakej 4tej série dosť nudný, niekde pri 5ke som to chcela prestať pozerať, jak ma to nudilo, priam iritovalo niektorými postavami (Marshal), ale nedalo mi to... stále chcem vedieť, kto je tá matka!
teraz pozerám Skins, akože... fajn, len miestami celkom na depku ale pre túto scénu som si to zamilovala... ^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
asi pozeram vela serialov..
vraj breaking bad je velmi dobry serial..
A Breaking Bad je ozaj veľmi dobrý seriál
a ešte The Big Bang Theory, The Vampire Diaries, The Secret Circle, Frasier, Friends, Gilmore Girls, 7th Heaven, 10 Thing I Hate About You atď.
fringe
glee
TBBT - the big bang theory
alias
simpsons
futurama
dr. house
....
z uvedených Misfits a How I met your mother - oba super, každý iným spôsobom i keď himym bol od nejakej 4tej série dosť nudný, niekde pri 5ke som to chcela prestať pozerať, jak ma to nudilo, priam iritovalo niektorými postavami (Marshal), ale nedalo mi to... stále chcem vedieť, kto je tá matka!
teraz pozerám Skins, akože... fajn, len miestami celkom na depku ale pre túto scénu som si to zamilovala... ^^
ale obľúbených je veľa... Priatelia, Ženy z rodu Gilmorovcov, V siedmom nebi, Čarodejnice, Glee, Monk...