nie je to priam žáner, skôr druh/kategória, ale zvykne sa to používať aj v štýle žánru; zvyknú mu hovoriť "mindfuck movies".
viď: Memento, Mr. Nobody, Slipstream, Blueberry... bohužiaľ je takých vcelku málo...
V poslednom čase ťahám vyslovene len samé drámy, komédiu/horror/animák/romantiku som nevidela ani nepamätám. Takisto ako spomína midnight, kategória filmov, výstižné nazvaná "mindfuck movies", má tiež čo to do seba.
rada si pri filme oddýchnem a pozriem niečo, kde ešte fungujú morálne hodnoty, takže moje srdcovky sú disneyovky alebo iné rozprávky či filmy natočené podľa historických románov... záleží.
dakedy nezalezi od toho aky typ filmu to je, zalezi od okolnosti, ci si smutny, vtedy chces bud smutny film alebo komediu
ak si unaveny chces akcny lebo tiez chces vidiet ako niekto beha a je z toho unaveny
ked ta boli brucho si nepustis komediu
atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Idealne nieco s hlbsou myslienkou, pripadne politicko-socialnym podtextom. V tomto ma trebars Hobbit hrozne sklamal.
najlepsie vsetko spolu
ale vo všeobecnosti najviac filmov má prívlastok
dráma a tých som asi videla aj najviac.
viď: Memento, Mr. Nobody, Slipstream, Blueberry... bohužiaľ je takých vcelku málo...
ak si unaveny chces akcny lebo tiez chces vidiet ako niekto beha a je z toho unaveny
ked ta boli brucho si nepustis komediu
atd