Chcem sa opýtať aký názor máte na Gainer .. Totižto, môj priateľ ( vrcholový športovec) to začal práve požívať, a ja niesom veľmi za.. Proste zbytočne do seba pchať toľko chémie ak existujú rôzne iné spôsoby ako nabrať na váhe.. No neviem.. Nieje to veľmi
Je to len doplnok vyzivy, sacharidy, prisun energie. Ako keby jedol vela ryze, ale je to lepsie, rychlejsie, pohodlnejsie. Akurat ti asi vadi chemicka forma prasku. Na to ti poviem len tolko, ze keby si videla tie chemicke postreky a upravu potravin, ktore kupujes a konzumujes v obchode, asi by si si zacala pestovat vlastnu zeleninu a ovocie
Gainer je na kokot. Je to kopa odpadu a sacharidov. Pokial tvoj frajer nie je jeden z tych 50-kilovych borcov pri vyske 190 cm, tak m je na absolutne hovno. Svaly mu z toho nenarastu, gainer nema na to zlozenie. Z gaineru sa iba pribera na tuku a aj to nie kazdy. Ked chce cvicit, tak v prvom rade nech si zozene normalny program, prisposobi si stravu a ked doplnok, tak nejaky kvalitny protein. A argument "ze na energiu" a podobne kokotiny, to nie je vobec dolezite, lebo sa to da nahradit inym a lacnejsim sposobom.
neviem prečo som vám zdá také zábavné slovné spojenie - vrcholový športovec.. napísala som to tu preto, aby vám bolo jasné, že sa nejedná o nejakého 55 kilového buzíka, ktorý kokot robí a chce nabrať na váhe, objeme, svalstve..
@method čo sa týka zeleniny v obchodoch, to mi je jasné.. len tu ide o to, že zbytočne si bude telu škodiť chémiou, aj keby nemusel.. je pravda, že sa mu nedarí pribrať.. má 70 kíl a výšku 183 cm a chce ísť na 75 a neskôr za dlhšiu dobu nabrať ďalších 5.. za cieľom dostať sa na 80 .. tvrdí, že normálnou stravou sa mu to nedarí ( hovädzie mäso, vysokokalorické produkty, ovocie a pod. )
@carolinnnnne no jednoducho musi zvysit prisun sacharidov a priberie a presne na to su doplnky stravy ze ked sa mu to nedari normalnou stravou, tak gajner 3x denne a je zahojeny. @hasselskog Pokial viem, tak pisala ze chce pribrat, pribrat na vahe nie na svaloch a aj tak svaly ti neporastu bez sacharidov nepriberies
@method naozaj ti svaly neporastu bez sacharidov? No to mě poser, vazne??? No tak konkretne z tych srackovych sacharidov v gaineri ti teda naozaj svaly nenarastu... Neviem o tom, ze by som tvrdil, ze nepotrebujes sacharidy na rast svalov. A na to, aby pribral, nestaci len ten prisun sacharidov, to je chaba rada... Pokial chce pribrat celkovo, tak musi zrat, zrat, zrat... A okrem toho ide aj o typ postavy. A vobec nechapem, ze naco potrebuje vrcholovy sportovec pribrat na tuku. Teoreticky si viem predstavit, ze pri niektorych sportoch (napr. bojove sporty) by sa tymto sposobom chcel dostat do vyssej vahovej kategorie, ale aj tak, ist na to cez tuk? Tuku si po 30-ke uzije este dost.
Ked niekto zere gainer, tak sa mi automaticky vybavi, ze asi cvici/posilnuje a teda jeho cielom je aj nabrat svaly. Zato som reagoval tak ako som reagoval. A ano, uvedomujem si, ze gainer sa nezere len pri posilnovani.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nedávno som dobral jeden 4KG a žijem
Ked niekto zere gainer, tak sa mi automaticky vybavi, ze asi cvici/posilnuje a teda jeho cielom je aj nabrat svaly. Zato som reagoval tak ako som reagoval. A ano, uvedomujem si, ze gainer sa nezere len pri posilnovani.