@8 podobny nazor, popripade, nech kradnu si kradnu, ale nech kradnu malo ako keby mali kradnut vela
Najradsej by som si pockal na vyjadrenie R.Sulika. Eticky a moralne by mali zmrazit svoje mzdy, ale priznajme si kolko cestnych ludi je v politike? A ty co hned zacali kricat po zmrazovani, sa len chopili sance zvysit preferencie
Topky. Plat sa im zvýši kvôli tomu že budeme mať nižší deficit ako pred rokom. Takže to čo novinári teraz vyhrabali ako úžasnú senzáciu je vlasné nič viac len aplikovaný výpočet. Plat poslancom podľa nových pravidiel rastie podľa toho ako krajina hospodári. To či sa skutočne zvýši je vzhľadom na okolnosti ale otázne. Samozrejme ale bude spravodlivé aby si ho teraz zmrazili pretože po voľbách im zanikne mandát a dostanú o tísice eur vyššie odstupné len preto že to posrali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Najradsej by som si pockal na vyjadrenie R.Sulika. Eticky a moralne by mali zmrazit svoje mzdy, ale priznajme si kolko cestnych ludi je v politike? A ty co hned zacali kricat po zmrazovani, sa len chopili sance zvysit preferencie
Ale lekari hazarduju so zdravim , zivotmi , ziju si jak prasce v zite a chcu viac , este aj v tejto dobe , huba mi pada na ludoch co ich podporuju
...svinstvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!