Big Bang Theory... ale ako čítam nudí ťa to....no nie každému to sadne, to je pravda, pre mňa je to napríklad najobľúbenejší seriál, vždy ma nesmierne poteší keď vyjde nová epizóda......ale ak teda naozaj nie, tak Freaks&Geeks, nájdeš to na kinotip.cz, ale má to len jednu sériu
How I met your mother, Gossip Girl, One Tree Hill...prvý pozerám ale už len pre to, lebo som zvedavá kto je ich matkou, ale je to už zbytočne dlhé a tie dva sú také dievčenské...v prvom je množstvo faloše, pretvárok a zákerností....a ten druhý, ten ma tak trošku vychoval (10 rokov - 9 sérii...ale už skončil)... veľakrát som si pri ňom poplakala
a inak klasika OC, potom Skins, Vampire Diaries, Gossip Girl som po piatu sériu milovala, Prison break prvé dve série hlavne, Berlin Berlin, Californication.. a frajer ma núti pozerať HIMYM, ale nejako extra ma to neberie.. ja potrebujem aby seriál úplne najviac naväzoval.
the bing bang theory, how i met your mother, bones, grey's anatomy, that 70's show, the new girl tak pravidelne, a potom ked nahodou ide v telke nieco z tohto: simpsons, futurama, friends, veronica mars, cold case a tak by sa dalo pokracovat
How I Met Your Mother, The Vampire diaries, Gossip girl, Two and a half men, Pretty Little Liars, Bones, Friends, O.C. California, The Simpsons, Top Gear DDDDDDDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
The Bing Bang Theory a HIMYM - dosť rekreačne, hlavne večer to chodí na Prime, tak ak stíham...
Gossip Girl - najmä keď som chorá tak si kľudne pozriem aj celú sériu
A v telke som pozerávala Zúfalky, House-a, Kosti a Grey´s Anatomy.
ešte 4 mesiace do novej série
a inak klasika OC, potom Skins, Vampire Diaries, Gossip Girl som po piatu sériu milovala, Prison break prvé dve série hlavne, Berlin Berlin, Californication.. a frajer ma núti pozerať HIMYM, ale nejako extra ma to neberie.. ja potrebujem aby seriál úplne najviac naväzoval.
a pár japonských animákov.
Inak ako vidím, vyhrávajú komédie.
A ak sa ako seriál berie aj Sherlock, tak i ten.
Bones.
The Big Bang Theory.
Charmed.
Buffy, The Vampire slayer.
Friends.
Glee (áno, naozaj)
House
Black Books
Frasier
Bill Cosby Show!!!
Two and a half men
Poirot
Mrs. Marple
Kosti
Dexter
Čarodejnice
Dr. House
Gossip girl
Kúzelníci z waverly place
FBI: sue thomas
Nezvestní
Glee
Stratené duše
.....
priatelia ma akosi obišli
pretty little liars - serie ma ze to idu zdabovat a davat na markize. dalsi serial sa mi zhnusi
a Superjail! nemôžem sa dočkať tretej série