Ako to u vás prebieha, keď sa cez prázdniny ráno zobudíte? Čo najčastejšie raňajkujete, dodržiavate rannú hygienu? Máte pravidelnú rannú stolicu? Popíšte vaše ráno
rano sa zobudim o dvanastej takze hned obedujem,len dnes vinimocne skor lebo sa idem kupat ..neviem jaku hygienu ja si len oplachnem tvar..a stolicu nesledujem raz ano raz ne
Idem sa prejsť do záhrady, ešte v pyžame , porozprávam sa so psom, dám jesť hrdličkám, kocúrovi atď., potom sa naranajkujem, niekedy aj rovno naobedujem a idem na net, ked nemam čo robit..
Vstanem, idem do obývačky, otvorím si dokorán okno, zapnem NB, zapnem TV. Kým sa mi notebook zapína idem si napustiť vaňu, kým sa napúšťa vaňa, idem si spraviť raňajky. Cestou ako si nesiem raňajky do obývačky vypnem vodu na napúštanie. Napapám sa pritom som tu na Birdzi a na Facebooku. Potom idem do kuchyne odniesť tanierik z raňajok, urobím si kávu a idem do vane kým mi kúsok vychladne. Okúpem sa oholím , vyjdem z vane. Oblečiem si to v čom budem cestovať na ranč. Potom idem do kuchyne vypijem kávu. Umyjem pohárik od kávy a tanierik z raňajok. Potom idem na chodbu urobím si vlasy, namaľujem sa. Pripravím si veci do tašky na ranč. Idem do obývačky,vypnem PC,TV a odchádzam....
Ráno vstávam každý deň okolo 8.00,lebo musím ísť so psom von.Oblečiem sa,umyjem zuby a tvár,zobudím psa a ideme asi na pol hodinu von,kým nevykoná on svoje potreby Potom psa umyjem,dám mu jesť,ja sa idem osprchovať,naraňajkovať a okolo desiatej idem pozerať na Spektrume-Mamička štrajkuje a okolo 11tej na Discovery-Miami ink
Toto je moje ráno,keď som doma,keď som u môjho chalana,je to každý deň iné,lebo za prvé nemusím venčiť psa,tak dlhšie spím a za druhé nemá spektrum,takže každé ráno je iné
Neraňajkujem, vstanem o dvanástej, matka ma hneď vyhná do obchodu, kúpiť nejaký polotovar, keďže cez prázdniny sa nechce nikomu variť, osprchujem sa, oblečiem a idem cez ulicu do potravín
Pamätám si ako som minulého roku raz vstal o tretej poobede Obed už bol dávno vychladnutý...
budík mi zvoní 5:30, ale v poslednej dobe sa mi mamina dobíja do izby a pokúša sa zobudiť ma. potom nerozprávam, idem do sprchy, tam ešte dospávam, pol hodinu raňajkujem a horzne dlho mi všetko trvá. a potom sa nejakým divným spôsobom snažím dostať na stanicu a stihnúť autobusy. a darí sa mi, darí sa mi
vstanem, zapnem comp, dam si dole piercing z huby , idem sa vycurat.. pridem zas na comp, kuknem postu, niekto ma tu zakeca jak vzdy tak po pol hodke sa odlepim a idem si zobrat ranajky, alebo rovno obed a potom som zas na compe az kym nejdem robit nieco ine alebo nejdem von
asi o 10 vstanem a sadnem k telke tam trčím asi hodinu,potom sa idem umyť a tak a potom idem do obchodu si niečo kúpiť jesť a keď prídem je akurát 12 hodín na raňajkový obed
vstanem,ako kedy od tej 10:30 do 13:00 väcsinou...idem dolu do kuchyne zistim ci je niekto doma a kto...najem sa bud ranajky sie ste nejake spravim,alebo rovno obed,ako mam chut...alebo nejm vobec niekedy....idem sa osprchovat alebo sa este zastavim na zahrade po ceste ze ako je vonku,ako vyzera svet...a tak. potom zapnem comp,nieked sa obleciem,a niekedy som v pyzamedo vtedy kym niekam nejdem,alebo niekto nepride...no a potom,uz rozne bud idem nieco robit alebo som za compom a tak sa motkam..
ja sa pekne zobudim okolo osmej.. idem na wc na malu... zapnem notebook pritom sa naranajkujem.. hram travian.. vypijem caj ak si urobim.. umijem zuby vypnem notas pobalim ho prezleciem sa a idem von do pekla v mhd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
čím skôr, tým lepšie
*vstanem,idem na WC potom do obývačky....
2.zdesenie, koľko je hodín
3.nadávanie
4.káva
5.čistotnosti
6.nadávanie, ze si nemam co obliect do práce
7.zdesenie, ze si ozaj nemam co obliect do práce
8.opakuje sa bod dva
9.beh na autobus
10.zapálenie si cigarety po tom, co mi usiel autobus
11.mámvpičizmus
12.práca
Toto je moje ráno,keď som doma,keď som u môjho chalana,je to každý deň iné,lebo za prvé nemusím venčiť psa,tak dlhšie spím a za druhé nemá spektrum,takže každé ráno je iné
Pamätám si ako som minulého roku raz vstal o tretej poobede Obed už bol dávno vychladnutý...
teraz ani nemam, jak sa mi chce a kedy sa zobudim od toho zalezi.
ale ked som chodila do skoly tak
1.zazvoni budik
2. uvazujem co je dnes za den, ak zistim ze je narocny tak zanadavam
3. este si pospim
4. zistim ze je vela hodin
5. vstanem
6. hladam dake jedlo
7. otvaram chladnicku a zistim ze nic pod zub nemam
8. idem do kupelne umyjem sa, namalujem
9. pozeram na cas a zanadavam
10.obleciem sa
11.utekam na elektricku popripade trolejbus.
12. ak idem na autobus kupim si jedlo a kavu na stanici
13. ak vlakom nadavam na radu na listky.
14. ak mi po ziskani listka na vlak ostane cas tak si kupim jedlo, ak nie tak som hladna a celu cestu a nadavam.
15. pridem na stanicu
16. ak som hladna kupim si jedlo ak nie bod 17.
17. overujem ci mi ide mhd alebo musim kracat do skoly 20 minut.
18. prichadzam do skoly
19. zdravim spoluziakov
20. kupujem si druhu kavu
21. skola
ja sa pekne zobudim okolo osmej.. idem na wc na malu... zapnem notebook pritom sa naranajkujem.. hram travian.. vypijem caj ak si urobim.. umijem zuby vypnem notas pobalim ho prezleciem sa a idem von do pekla v mhd