Sen pre mna siroky pojem. mal som jeden sen. prisla jedna vec kotra mi ho znicia. nepozbieral som sa a teraz sa pomalicky dvyham. preto nikdy v zivote enchem mat ziadny sen. Lebo sny ba sa mali plnit a mne sa nesplni ziadny. preto nesivam a zijem a co mi zivot prinesie tak to prinesie
Ja sny nemam, mam len ciele ktore chcem dosiahnut. Snivat sa neoplati, lebo jedneho krasneho dna sa clovek z toho sna prebere a zisti, ze cely zivot len presnival..
ja mam taky mali cielik, vlasne je ich viac ale tak nejak nadvezuju, chcem dokoncit gympel, chcem ist na nejaku vysku, asi architekturu alebo tak nejak, dalej najst daky fajn job, fajneho zivotneho partnera, pozret par kutov sveta a podobne...mile, nie?
Môj sen je ... aby som sa zobudil a videl všade naokolo ľudí plných lásky a porozumenia.. Aby nikoho nikdy neodsudzovali, aby nikomu nenadávali...aby sa všetci mali radi, aby si všetci pomáhali. Ja viem...nereálny sen..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
mojim big snom je VS dobre, ne? budem rada, ked dokoncim gymn. Pan Boh pri mne...
mozes aj cez TS
Moj sen je otvorit si koktejlovy bar niekde na plazi dakeho tropickeho ostrova
Ked sa mi to splni pozvem vas na mojito
Ked ho budem mat budes prva ktoru pozvem na koktejl