Pred par rokmi som bicyklovala cele leto,kazdy den som dala dakych 10km takisto aj vo finsku na erazme som chodila do skoly na bajku...teraz uz skoro vobec
Dávnejsie som sa ešte často bicykloval aj ma to bavilo ale potom som prestal a volako už na to nemám až tak kondičku a hlavne dobry bicykel, musim znova začať a uplne ho opraviť.
Boli časy, kým som bol mladší, keď som jazdieval na bicykli celé leto, až do jesene, potom keď som ochorel som vedel, že na bicykel už je príliš studené počasie. Cyklistika ku mne patrila a strašne rád som vychádzal hoci len na chvíľu. Nebol som však nikdy dobrý v kondičke, nemal som partiu, s ktorou by som vyšiel do prírody, takže ma to veľmi rýchlo po pár rokoch omrzelo a prestal som vonka chodiť.
dobry bicykel niečo stoji ale potom prinaša radost ak ste športovo založený,Problem je ak máte cestak kvalita slovenskeho asfaltu a procesy prebiehajuce v mozgovej kôre vodičov s ktorými pridete do kontaktu ...
V pripade MTB je super brazdit traily v lesoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
V pripade MTB je super brazdit traily v lesoch.