chcela by som sa predovšetkým venovať umeniu, buď už tomu výtvarnému alebo literárnemu a raz niekedy v budúcnosti by som si chcela otvoriť kaviareň kde by každý piatok hral jazz
No tak auto už mám teraz po škole si chcem nájsť nejakú dobre platenú prácu, potom nejakú manželku a nakoniec deti. A môj sem bude splnený Chcem konečne normálny rodinný život a nie ako doteraz ... ako nie že by som mal zlú rodinu, ale na mňa sa stále lepia problémy aj keď nechcem..
takze ja budem fotografokou, grafickou, vytvarnickou, chcem sa naucit programovat aspon vo flashi, a hlavne sa chcem este naucit vo vsetkych moznych grafickych programoch robit, to co zatial neviem, a tiez poriadne sa naucit v 3D programoch, dostat sa na vysoku a mat titul Mgr.art, a hlavne poriadne vzdelanie, zvladat 100% kresbu, a rozne vseliake techniky malby, grafiky a hlavne chcem byt dobry clovek
Založiť si vlastnú sieť cestovných kancelárií po celej Európe, mať muža(nerozviesť sa), deti, vnúčatá Tak, ale momentálne si želám(v najblyších rokoch)aby ma prijali na strednú, neskôr na vysokú
..tak v prvom rade robiť, nie robYť a..teda robiť.. novinárka, spisovateľka, žurnalistka? a budemm! alebo nemecky hovoriaca sprievodkyňa po zrúcaninách hradov ;o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Alebo si vezmem chlapa, čo bude robiť na ropnom vrte a budem míňať jeho obrovské prachy. ^^
Jedno lepšie ako druhé
potom nejaký IT job, možno hrať v kapele, ale nie strašne megaznámej, iba tak po kluboch
Taktiež ma uchvacuje squatting.