Ja som skromná ...mne stačí Zona A, Slobodka, HS, Helenine oči , Staré Pušky, DIVOKEJ BILL (!!!) , Polemic, Kabát, Zoči voči, Jaksi Taksi, The Fialky, Tři sestry ... iba CZ a SK hudba....fíha ..sama sa čudujem
Ta to si neviem vybrať Snow Patrol, Elbow, Editors, Sigur Ros, Bloc Party, The Killers, Gotye, Wolf Gang, Alina Orlova, Moloko, The xx, Yesayer, White Lies, Two door cinema club, Carbonfools, The Moondogies, IAMX, Feist, Coldplay... a tak
@stenatko aj by som šla, ale finančne mi to asi nevyjde, keďže mám aj iné plány. Keby sa našiel nejaký dobrodinec, kt. by mi kúpil lístok, asi by som ho od samej lásky prevalcovala Ty ideš?
@stenatko ja mám len s lístkom problém, ubytko by bolo v pohode, mám tam kamošku i bratranca a už tam bude zasa aj brácha. Skúsim dovtedy rabovať pokladničky v kostole
Stacilo keby sme mali poriadny futbalovy stadion a tie velke kapely by si nasli cestu, zvycajne ked hraju v okolitych statoch tak hraju prave na stadionoch, dovtedy sa ale musime trepat k bratom cechom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
doga- tiež (ach)
horkýže slíže- tento rok môžeme len snívať
karpina
Nightwish, Epica, Sirenia, White temptation v jednom !!
a potom Devildriver a SlipKnoT
všetko v BA
A Štrnástku by som chcel strašne zažiť ale už sa rozpadli (ach) :´(
A momentálne i Trading Yesterday!!!!!
A chcela by som, aby mi Živé kvety každý deň hrali za domom, to by mi stačilo
@nietimekki @6 nemal si nahodou na mysli Within temptation?
@smartboy pochybujem
Každý deň v roku mi budeš robiť masáž nôh, budeš mi variť, prať, umývať auto...
Berieš?
skoda len ze z toho funguju len radiohead, home made mutant, seven days to winter sa rozpadli a ostatni uz zomreli...