Ako kedy...
Ak som na strane "dobra" tak som rád ak je happy end...
Ale často bývam vo filme na strane "zla" kedže ten druhý má pravdu podla mna a ked je vtedy "happy end" tak je to vlastne zlý koniec a vtedy mi stupa tlak na 160...
a bed end ?
ale nie, najlepšie sú zlé konce..alebo konce,ktoré ťa donútia rozmýšľať,konce ,ktoré sa dajú vyložiť na rôzne spôsoby
šťastné konce ma absolutne nebavia
tak urcite happy end ked uz v zivote nic take neni tak aspon vo filme to chcem vidiet aj ked teda ja mam rad hlavne komedie a tam je skoro vzdy happy end ... ale zas nemam rad take naivne filmy co koncia tak ze seci su stastny a spokojne ziju az do smrti no sak to poznate tie americke blbosti co davaju stale dokola na markize
Nemám rád šťastné konce , hlavne pri katastrofických filmoch.
Najlepšie @7 a je mi jedno či všetci hlavní hrdinovia vytuhnú , hlavne nech ma to prekvapí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Veľmi smutný, no zároveň krásny.
Ibaže, keď takýchto filmov je veľmi málo, tak preferujem smutný koniec, pretože aspoň mi už nemusia víriť myšlienky ako to bude ďalej
Ak som na strane "dobra" tak som rád ak je happy end...
Ale často bývam vo filme na strane "zla" kedže ten druhý má pravdu podla mna a ked je vtedy "happy end" tak je to vlastne zlý koniec a vtedy mi stupa tlak na 160...
ale nie, najlepšie sú zlé konce..alebo konce,ktoré ťa donútia rozmýšľať,konce ,ktoré sa dajú vyložiť na rôzne spôsoby
šťastné konce ma absolutne nebavia
najradšej mám happy endy
Alebo "WTF " konce ala Obvyklí podezřelí, Memento.
nemam rada konce .D
Najlepšie @7 a je mi jedno či všetci hlavní hrdinovia vytuhnú , hlavne nech ma to prekvapí.