pripisem nieco o najhorsich slovenskych mravoch - mam kamosov z celeho Slovenska, a tak arogantnych a konfiktnych ludi, akych som stretol zo Zilinskeho kraja (prdele ako Orava a Kysuce), som nestretol snad ani v Bratislave (kde urcite su, ale sa zriedia sa s ostanymi), zato najsrdecnejsich ludi, co poznam su z vychodu, a ani to nie su najvacsi alkoholici...preco potom vsetci hejtuju ten vychod?
Ono to je takee no patrim sice pod BA kraj ale k BA nemam nejak ziadny vztah som hlavne zahorak ked uz ide o nejaky taky lokalpatriotizmus ale zas priamo moju dedinu rad nemam taakze tak je to cele divne
@newcomer@Dumbledore klasika toto proste podla par ludi sudit cely kraj este pochopim ked clovek odsudi dedinu v ktorej je velmi vela kktov ako v tej nasej napriklad aj ked samozrejme aj tu sa najdu aj nekokoti no ale cely kraj sudit podla par ludi to nee
@dumbledore to preto, lebo si sa k nich choval ako kkt ale vazne, v mojej vzorke ludi boli vychodniari z Kosic a Presova este v pohode, neviem, aki su vychodniari z ich malickych dedin, lebo tych arogantnych kkt z Oravy a Kysuc, co som postretaval, to vsetko boli vymasteni vymachorvanicdedincania a lazovcania, ktori su majstri sveta, lebo dosli do Prahy
@newcomer Nie, správal som sa normálne. Keď videli, že som prišiel zo západu a so vzdelaním a schopnosťou vybavovať veci s kompetentnými ľuďmi na škole (lebo o škole píšem), tak hneď som videl tie pohŕdavé pohľady, že no aký som frajer a podobne. Potom mi ani neposlali poznámky, keď som ich poprosil a nakoniec oni nespravili zápočet a ja hej, tak sa ukázalo, kto je debilko. Samozrejme nie všetci, ale je ich dosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
BLAVA BLAVA BLAVA BLAVA BLAVA
Hlasovať nebudeš?
Iba o jednu osobu.Ale jedna osoba dala BLAVA takže aj to sa počíta
V ktorom by to bolo?