Človek by si myslel, že už má zo všetkým pokoj a ono sa to takto domotá. Začiatok: Mala som priateľa 1 a pol roka. Veľa zážitkov, plánov, výmyslov atď. Rozišla som sa s ním kvôli tomu, že mu preplo v hlave a začal sa stretávať s druhou babou, resp. s druh
lebo dve su viac ako jedna a tri su menej ako styri ale ani piatimi by nepohrdol,a ty jak si trubka neni tak si zi svoje a zabudni na spekulanta co uz od roztopase nevie co by a s kym by..nazor.
seriously forget it, na toto by si mala mat daku dobru kamosku ci kamosa, s ktorou/rym si sadnes niekde na kavu/pivo/caj/vino a ked si toto vypocuje, da ti facku, ze vymyslas debiliny a potom sa spolu opijete a budete falosne spievat Elan ... a budes rano vediet, ze co mas robit,
@lexiblack vazne srandu si nerobim inak jak ces mat klud vykasli sa na oboch a hybaj chodit so mnou no viac budeme lezat jak chodit to ti mozem zarucit
@nationalgeographic ale to len tak nech je sranda wes jak sa hovori neni hanba neni sranda netreba sa hanbit a ked uz som u tych prisloviach dam tu aj jednu mudrost byt chudobny to neni hanba to je len neprijemne jj sak pozeram tez to bude ze bud suhlasi abo ze mozem si ist do travy dakde puckovat
@tallahassee alebo piskat na fujare , no ale zdvihol si jej sebavedomie podla tej druhej foto,(alebo ja?), aj ked ona nie je môj tip no a prislovia tiez rad pouzivam
@nationalgeographic jop, hej aj tie su v pohode ale naj co moze byt je sex na uzmierenie a este s takou cervenovlaskou hmm potom vsetku tu nenavist a vsetky tie nervy da do toho ....
....jednoznacne je to ješitnost...potrebuje si dokazovat... ale obaja to nemate celkomujasnene v hlavickach este ....co mate za vztahy aj teraz ked vam neni jasne co mate spravit a ako sa spravat ...ale na to celom nieje nic zle....nato mate samozrejme uuuplne pravo.....a nikto vam to nema co vycitat....moja rada pre teba:...ty pozeraj v prvom rade na seba...ako sa ty budes citit....ako budes vyzerat sama pred sebou...vzdy ked budes v situacii ohladne lasky v ktorej nebudes vediet co spravit....tak to az taka laska nieje....ver ...a vtedy sa rozhoduj rozumom.....ak to bude ozajstna laska...tam sa rozhodovat v podstate ani nebudes moct....nepojde to....to bude plynut ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
tak.
A chlapom vacsinou zacne chybat to co uz nemaju,alebo nemozu mat,resp. po tom zacnu znova tuzit.
lepšie riešenie nexistuje.
Mať tak tvoje miniproblémy...