Moja babka stále vravievala, že si mám frajera vyberať podľa toho, ako sa správa k svojej mame, lebo že skôr či neskôr sa tak bude správať ku mne, keď sa raz možno vezmeme. Vtedy som sa na tom smiala a dnes som si vyskúšala, že dačo na tom bude.
moj stryko hulaka po starkej a nadava jej do pic, ale nebol nikdy zenaty tak neviem ako by sa spraval...ja mam z mamou dobry vztah ale obcas na nu zvysim hlas ked je moc otravna lebo vzdy musi kecat pri filne akurat...a celkovo som nemal este dlhy vztah tak neviem ako by som sa po case zacal spravat k priatelke...ale ku kazdej co som mal som sa spraval dobre a mnohe si to ani nezasluzili
Co ja viem ci je to pravda. Nevsimal som si to, a keby som sa mal nahnevat koli kazdej somarine tak som uz na psychiatrii ale moze to byt aj pravda ale myslim si, ze vseobecne zalezi aj na sytuacii. aka hovadina ho nasere. lebo nie kazda hovadina je aj hovadinou.
hmm, moj ex nebyval s mamou (rodicia rozvedeny) ale spraval sa k nej velmi milo a tak aj ku mne, nikdy sme sa nehadali o blbostiach, vlastne nikdy sme sa nehadali . Ale nemala som vela chalanov takze to neviem posudit .
ehm..teraz som sa silno zamyslela...a normalne s tebou @Qissa suhlasim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikdy som nad tym takto neuvazovala-a mozno ze poznam akurat ludi, na ktorych to sedi..ale aj tak..moj frajer je na mna fakt dobry-a tak sa sprava aj k svojej mame..teda samozrejme hadame ked je nieco..ale tak v globale to sadlo..
a moja kamoska-tak jej frajer sa k mame sprava hrozne..a to rovnako aj k nej....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale do istej miery na tom nieco bude asi = 2 dolezite zeny v jeho(hocikoho) zivote
Asi je Tvoj milý buran všeobecne, nielen k jeho Mutti, nie?
nikdy som nad tym takto neuvazovala-a mozno ze poznam akurat ludi, na ktorych to sedi..ale aj tak..moj frajer je na mna fakt dobry-a tak sa sprava aj k svojej mame..teda samozrejme hadame ked je nieco..ale tak v globale to sadlo..
a moja kamoska-tak jej frajer sa k mame sprava hrozne..a to rovnako aj k nej....
kokos to je supa idem pozorovat svoje okolie
je to tak ze sa moze pretvarovat nejaku dobu, ale ak nema uctu k zene jemu najblizsej, nebude ju mat ani k tebe.