Aky mas nazor na drogy, pripadne tvoje skusenosti, ci uz s roznymi psychedelikami alebo inymi (amfetaminy.. hera..) travu tu nepocitajme. Budem rad, ak napisete nejake pozitivne aj negativne skusenosti a nebudete sa tu navzajom urazat.
Veľa živočíšnych druhov žerie v prírode rastliny z ktorých potom vidia lietajúce kokoty, ale tie abstraktne zmýšľajúce tvory (ľudia) tým z nejakého dôvodu raz začali opovrhovať. Ako nehovorím, ja som tiež radšej triezvy 99% času ale keď je správny čas, miesto a nálada, tak prečo nie? Napríklad taká extáza bola fajn keď som ju mal. Konečne som sa cítil normálne... Drogy sú fajn, len všetko s mierou.
Aj zle, aj dobre - zavisi asi od cloveka, od prostredia, od psychiky. Kazdy musi sam uvazit, ci to zvladne?neviem. Mozno je to len unik, mozno to dokaze dopomoct k umeniu, k psychike alebo to pojde opacnym smerom. Individualne. Velmi.
akože ja som v tomto dooosť liberálna, po extáze som síce mala dosť veľké fyzické ťažkosti, ale všeobecne ich beriem viac pozitívne ako negatívne a zážitkov bolo viac pozitívnych ako negatívne.
A záleží od drogy no, ale minimálne trávu by som zlegalizovala.
Noooo mala som extázu aj MDMA opakovane , ten stav po nich vnímam veľmi pozitívne, naozaj som sa cítila vždy krásna , všetci boli krásni , svet bol krajší, mala som kopu energie, hudbu som precitila vždy na maximum, city boli vždy hlbšie. Veľké negatívum, sú nasledujúce 2 dni, kedy mi klesol serotonín tak, že raz som sa dostala do stavu, kedy som odisla z vtedajšej práce s plačom... odvtedy (je to 8 mesiacov) som nemala extázu a ako nevylučujem, že si ju dám, ale asi až niekedy v lete.
Mala som 2x kokaín (alebo niečo čo sa tak tvárilo) a je z toho krátky asi hodinový stav, kedy je človek výrečný, cíti sa ako Boh, nikto nad neho nemá ale čo ja viem extáza > kokaín čo sa stavov týka. Pozitívne je, že som z toho na druhy deň nemala zle stavy a mala som to vtedy zadarmo od chalana čo ma chcel
Hribiky - mala som raz , bol to popici dlhy zážitok, plny vizuálnych farebných halucinácii, spomenula som si na veci s úplne ranného detstva, bolo to super fakt. Hodnotím na 95% pozitívne , 5% negatívne (bolo to potenciálne nebezpečné, keďže som mala pocit, že keď vyskocim z okna respawnem sa v izbe, avšak ak máte pri sebe niekoho triezveho, ukoriguje vás)
Chcela by som ešte LSD , len neviem kde v BA zohnať.
Nemám nejaký extra názor.. Nefandím drogám, ale ani nie som vyslovene proti nim. Vyskúšať som vyskúšala, bolo aj dobre, aj zle. Ale nemôžem povedať, že by som mala nejakú silnú potrebu ich brať
Jediné, čo mi je ľúto, ak to niekto hrotí a ak tomu prepadne viac...
po tom čo som si raz dala trávovú cookiesku z Christianie a mala vyslovene halucinácie sa už radšej nechytám ani len trávy... to bolo tak hrozné že to ani nestojí za ten super sex.... aj tak vždy deň dva potom som bola extrémne agresívna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A záleží od drogy no, ale minimálne trávu by som zlegalizovala.
Mala som 2x kokaín (alebo niečo čo sa tak tvárilo) a je z toho krátky asi hodinový stav, kedy je človek výrečný, cíti sa ako Boh, nikto nad neho nemá ale čo ja viem extáza > kokaín čo sa stavov týka. Pozitívne je, že som z toho na druhy deň nemala zle stavy a mala som to vtedy zadarmo od chalana čo ma chcel
Hribiky - mala som raz , bol to popici dlhy zážitok, plny vizuálnych farebných halucinácii, spomenula som si na veci s úplne ranného detstva, bolo to super fakt. Hodnotím na 95% pozitívne , 5% negatívne (bolo to potenciálne nebezpečné, keďže som mala pocit, že keď vyskocim z okna respawnem sa v izbe, avšak ak máte pri sebe niekoho triezveho, ukoriguje vás)
Chcela by som ešte LSD , len neviem kde v BA zohnať.
Jediné, čo mi je ľúto, ak to niekto hrotí a ak tomu prepadne viac...