i ♥ them! idem do baru, pozvem ju na drink, nataram jej, akeho mam bohateho tatka, vyjebem ju, vykopnem z domu. co je lepsie, ked sa clovek nechce viazat?
Je mi to uplne jedno. Slovensky odpad necitam a nechapem preco je tema "zlatokopky" v poslednom case tak oblubena. Ked je zena ochotna znizit sa na taku uroven a najde si chlapa ktoremu je jedno ze ju zaujma len vyska jeho konta, je to ich problem. Do zivota inych ludi sa nestaram.
Zase taký text v tom @0 príspevku, že som ho ani nevydržal dočítať.
Môj názor na zlatokopky je, že keď je chlap kkt, je škaredý ale bohatý tak si nájde aspoň peknú babu, budú obaja šťastní, ona bude mať prachy a on peknú ženskú. Keby bol chlap kkt, škaredý a ešte aj chudobný nechcel by ho nikto, tak sa netvárme že sú zlatokopky až také svine.
Jediné slovenské časopisy ktoré (veľmi výnimočne) čítam sú Biker a Cyklomag... Tak keby mi napíšu dačo o zlatokopkách tak si kúpim ročné predplatné a celý balík 10 časopisov im ojebem o hlavu...
Komplikovane napísaný text. Ale k veci, nečítam slovenský bulvár, sú to kydy a drísty. Čiže mi je ukradnuté, či takýto ľudia vôbec existujú, čo sa týka "známych" zlatokopov/iek. Ale aj tak ma vždy zarazí, keď podobné "hodnoty" vyznávajú nejaké 15ročné pipinky (netvrdím, že všetky 15stky sú také!!!).
Nechcem sa rozculovat ani text som radsej necitala, ja len poviem ze pre mna je to ta najvecsia spodina, chuderi a kokoti, ktori na to raz doplatia.finito
neznasam tu 56 rocnu zlatokopku, ktora byva nado mnou....ano dobre citate ten vek, pol roka po smrti svojho muza, nabalila stareho podnikatela, neviem sice ako....ale asi mu casto fajci alebo co....ale tento rok jej uz prerobil byt.....len ja sa cudujem, uz ani nie na tych vychcanych zenskych, ale na tych hlupych chlapoch, ze si toto nechaju....pre mna su ti chlapi hlavne v tomto hlupi (o tych zenskych uz radsej mlcim
Veď keby som mohol tým teliatkam ale česť výnimkám! aspon poukázať na príklade Hanušky Karfiólovej z Václaváku že princ na bielom koni nie je tak jednoduché a nepríde pre ne ako im to novinári z Bratislavy natĺkaju do hlavy. Tá tiež išla za šťastím do Nemecka aj dokonca sa sobášila v kostole. Ale to nezniesla keď ju Nemecká svokra pred každým známim pomenovala že jej syn si holú riť zobral.
Ja sa tiež nestarám do cudzich osudov ale Hanuška ma prosila aby som jej pomohol a ja poradil,lebo dostala sa do situácí ktoré nevedela
sama poriešiť do akých sa potom dostávala.Bola to celkom šikovná
holka! Pracovitá tá vedela obslúžiť celú jedáleň zahraničných turistov
a chytila aj zlodejov spomedzi ních.Vieme že najmä Nemci s obľubou kradnú lyžičky s logom podniku ako suveníry tá to všetko postriehla
tak mi to bolo divné že prečo taká pracovitá holka takto smutne skončila
Tá aby sa dostala do roboty za servírku balila vrchného.Ale nič s ním nemala to bol starý invalid 50 ročný a že mal na vkladnej knižke 100 tisíc korún.Ale bol do nej zaľúbený lebo nič robiť nemusel len ´čapoval
za pultom pivo tá mu všetko zmákla.Okrem toho mala akože snúbenca
s ktorým sa ohradzovala pred manželom,ktorý ju chodil volať aby išla
nazpäť s ním do Nemecka lebo ešte stále bola jeho zákonitá manželka
a prosil ju aby prepáčila jeho materi ale s ním už viac nechcela isť ani nič mať že radšej bude chodiť v Prahe po žobraní ako pôjde nazpäť do tej rodiny do Nemecka. No a samozrejme okrem toho za ňou chodili dvaja páni s krásným BMV autom z Nemecka ktorí sa údajne poznali s jej manželom a ktorí ju vozili ako taxik zo Sportcampu domov na Václavák. A nejako sa pri nich dobre mala lebo raz prišla na druhý deň
v novom kožuchu druhý raz prišla s novou kabelkou treti raz v nových
talianskych topankach až potom sa z njej vytiahlo že musí im byť
povolná lebo ju oklebetia pred manželom.Ale že sú slušní a za všetky
služby jej riadne zaplatia. Spýtal som sa jej že čo jej na to hovorí jej
mamka? Tá že o všetkom nevie!A aj tak že by ju videla najradšej studenú!!! Nesmejte sa dievča sa dostalo do vážnej situácie !!
Len raz bol taký večer že dosťahovali sa tam odrazu všetci!!!
Manžel prišiel z Nemecka a vadil sa tam s vrchným ktorý ho posielal
ako správny Čech aby si išiel rozkazovať do Nemecka snúbenec čakal
pred dvermi aby sa išla dohovoriť kedy má zavolať taxik. a dvaja Nemci
s BMV čkom sedeli v jedálni a čakali ju že pôjde s nimi!
Ona celá vyplašená dobehla za mnou že čo má teraz robiť!!??
Ako má celú situáciu vyriešiť!!! Nesmejte sa tam bola taká vážna
situácia že mohlo dojsť ku strelbe lebo všetci mali zbraň!!! A ja som to mal vyriešiť!
Aj som to vyriešil ale to až na budúce lebo mi to Birdz nezoberie!!!
Bulvar nesledujem a necitam, zlatokopky/py povazujem za neschopnych ludi, lebo namiesto prace prizivnicia na obeti, aj ked mozno si ju vedia zohnat, ale fajka im pride menej narocna ako vyplata za 16 hodin roboty.Kazdopadne tieto osoby su zamerane len na vyzor,bez dusevnych hodnot a asi niesu spokojne so svojim citovym zivotom..aspon neskor nebudu.Aspon ja by som spokojna nebola, citila by som sa trapne,ako pica,nemohla by som byt sama so sebou, kebyze spavam s nejakou zrudou za peniaze
Máš velkú pravdu!!! Len to je najsmutnejšie že dievčence zlákané vidinou
šťastného života sa dostanú sami na takú koľaj z ktorej sa nedá vrátiť
a neusále potom ťaží z ních niekto druhý!!!
Peniaze maju to hej ale za cenu že potom dobrovolne aj nedobrovolne robia niekomu madrac!!
Ja som dĺžny ešte ako sa to celé skončilo!!! Tak vrchný držal už
guľovnicu ktorú mal povolenú na obranu Sportkempu a Nemecký
manžel revolver na ktorý mal papiere!!!Atmosféra hustla Ja som sedel
tam v privateklubovni odkiaľ personál každého vypšikával preč!!!!!
Poradil som jej že s kým chce vlastne žiť odpovedala že so snubencom.Tak aby najprv toho poslala domov,lebo je tu jej manžel!!!
.Keď sa jej to podarilo povedal som jej aby poslala dvoch Nemcov
na BMV preč lebo aj tí boli ozbrojení.Nakoniec dala dohromady manžela s vrchným že sa musia znášať!!!lebo že ona v Sportkempe mieni ešte aj ďalej robiť. A aby prespala v Sortkempe lebo nebolo koho
dať na ranú smenu.Moravačka ďalšia servírka zmizla a 3 dni jej nebolo až potom sme sa dozvedeli že tá chodí za nejakou lesbičkou !!
Takže milé detičky neverte všetko čo novinári popíšu spolu s krásnými fotografiami!!!!! Nie je všetko zlato čo sa bliští!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mozno, ze niektore so mnou spali iba koli kesom ?
Ale nieeeee .... spali by so mnou aj bez nich, ved som jebac
Môj názor na zlatokopky je, že keď je chlap kkt, je škaredý ale bohatý tak si nájde aspoň peknú babu, budú obaja šťastní, ona bude mať prachy a on peknú ženskú. Keby bol chlap kkt, škaredý a ešte aj chudobný nechcel by ho nikto, tak sa netvárme že sú zlatokopky až také svine.
Za peniaze si možeš kúpiť DOM, ale nie
DOMOV.. SEX, ale nie LÁSKU.. HODINY, ale nie
ČAS..DOKTORA, ale nie ZDRAVIE.. POZÍCIU, ale
nie REŠPEKT.. KNIHU, ale nie
VEDOMOSTI..TRÉNERA, ale nie TALENT..KRV,
ale nie ŽIVOT.. DIEVČA, ale nie MŇA!!!
nevie!!!! Nie je dostatočný dôkaz nevkusne odfotená tehotná Pariškova
Neviem či tým celebritám je to príjemné akú propagáciu im robia Bratisla-
vskí novinári a už je "ZA VODOU" má kanaďana Polnišová "ZA VODOU!
má francúza . O Ďurianovej ani nehovorím. Jojkárska rosnička má araba
moslíma"možno že je to nejaký "Šejk" len aby neľutovala keď ju zaradí
medzi ostatné šeherezády alebo nedajbože predá za 3 ťavy.Popová
speváčka má angičana a je" za vodou" a akí poriadni sa to manželia!!
Kde sa Slováci ? alebo Česi??? Z 5000000 Slovákov do prčíc !
tu nieto ani jedného čo sa vie o rodinu postarať"len ožrať sa a mlátiť
manželku a z 1000000 Čechov len deti narobiť a zutekať preč!!"
Ale takého Taliana si nakopnuť to hej!!! pri tom je každá ochotná
aj o poctivosť prísť.Nikto nečíta akože "bulvárne" časopisy len celé
slovensko ich číta inač keby sa nepredávali tak by skrachovali !!!
Je to verejné tajomstvo!!!keď stále fotia tých istých 5 ľudí ako keby
v Košiciach Bystrici v Žiline v Martine a v iných mestách bývali
len bezdomovci!!!!!!
Ja sa tiež nestarám do cudzich osudov ale Hanuška ma prosila aby som jej pomohol a ja poradil,lebo dostala sa do situácí ktoré nevedela
sama poriešiť do akých sa potom dostávala.Bola to celkom šikovná
holka! Pracovitá tá vedela obslúžiť celú jedáleň zahraničných turistov
a chytila aj zlodejov spomedzi ních.Vieme že najmä Nemci s obľubou kradnú lyžičky s logom podniku ako suveníry tá to všetko postriehla
tak mi to bolo divné že prečo taká pracovitá holka takto smutne skončila
Tá aby sa dostala do roboty za servírku balila vrchného.Ale nič s ním nemala to bol starý invalid 50 ročný a že mal na vkladnej knižke 100 tisíc korún.Ale bol do nej zaľúbený lebo nič robiť nemusel len ´čapoval
za pultom pivo tá mu všetko zmákla.Okrem toho mala akože snúbenca
s ktorým sa ohradzovala pred manželom,ktorý ju chodil volať aby išla
nazpäť s ním do Nemecka lebo ešte stále bola jeho zákonitá manželka
a prosil ju aby prepáčila jeho materi ale s ním už viac nechcela isť ani nič mať že radšej bude chodiť v Prahe po žobraní ako pôjde nazpäť do tej rodiny do Nemecka. No a samozrejme okrem toho za ňou chodili dvaja páni s krásným BMV autom z Nemecka ktorí sa údajne poznali s jej manželom a ktorí ju vozili ako taxik zo Sportcampu domov na Václavák. A nejako sa pri nich dobre mala lebo raz prišla na druhý deň
v novom kožuchu druhý raz prišla s novou kabelkou treti raz v nových
talianskych topankach až potom sa z njej vytiahlo že musí im byť
povolná lebo ju oklebetia pred manželom.Ale že sú slušní a za všetky
služby jej riadne zaplatia. Spýtal som sa jej že čo jej na to hovorí jej
mamka? Tá že o všetkom nevie!A aj tak že by ju videla najradšej studenú!!! Nesmejte sa dievča sa dostalo do vážnej situácie !!
Len raz bol taký večer že dosťahovali sa tam odrazu všetci!!!
Manžel prišiel z Nemecka a vadil sa tam s vrchným ktorý ho posielal
ako správny Čech aby si išiel rozkazovať do Nemecka snúbenec čakal
pred dvermi aby sa išla dohovoriť kedy má zavolať taxik. a dvaja Nemci
s BMV čkom sedeli v jedálni a čakali ju že pôjde s nimi!
Ona celá vyplašená dobehla za mnou že čo má teraz robiť!!??
Ako má celú situáciu vyriešiť!!! Nesmejte sa tam bola taká vážna
situácia že mohlo dojsť ku strelbe lebo všetci mali zbraň!!! A ja som to mal vyriešiť!
Aj som to vyriešil ale to až na budúce lebo mi to Birdz nezoberie!!!
šťastného života sa dostanú sami na takú koľaj z ktorej sa nedá vrátiť
a neusále potom ťaží z ních niekto druhý!!!
Peniaze maju to hej ale za cenu že potom dobrovolne aj nedobrovolne robia niekomu madrac!!
Ja som dĺžny ešte ako sa to celé skončilo!!! Tak vrchný držal už
guľovnicu ktorú mal povolenú na obranu Sportkempu a Nemecký
manžel revolver na ktorý mal papiere!!!Atmosféra hustla Ja som sedel
tam v privateklubovni odkiaľ personál každého vypšikával preč!!!!!
Poradil som jej že s kým chce vlastne žiť odpovedala že so snubencom.Tak aby najprv toho poslala domov,lebo je tu jej manžel!!!
.Keď sa jej to podarilo povedal som jej aby poslala dvoch Nemcov
na BMV preč lebo aj tí boli ozbrojení.Nakoniec dala dohromady manžela s vrchným že sa musia znášať!!!lebo že ona v Sportkempe mieni ešte aj ďalej robiť. A aby prespala v Sortkempe lebo nebolo koho
dať na ranú smenu.Moravačka ďalšia servírka zmizla a 3 dni jej nebolo až potom sme sa dozvedeli že tá chodí za nejakou lesbičkou !!
Takže milé detičky neverte všetko čo novinári popíšu spolu s krásnými fotografiami!!!!! Nie je všetko zlato čo sa bliští!!!!!!!