neznášam ho lebo som na nom zavysli... neznášam ho že sa bez neho v škole nepohnem a ked robým nejaké zadanie tak ma strašne sere lebo nerobý to čo potrebujem a najračej by som ho roztrieskal na drobné a vyhodil do koša...
ja a môj počítač, to je zvláštny druh potravovej špecializácie. Sem tam sa na nich priživím ja, potom oni na mne (keď sa ma snažia zruinovať). Samozrejme, windows nemá žiadnu schopnosť regenerácie, tým pádom sa nedá považovať za parazita. takže neviem povedať či ho mám rád.
je mojim denníkom, bútľavou vŕbou, hudobným prehrávačom, telkou, skladiskom nikdy nezrealizovaných alebo nikdy nedokončených nápadov, pracovným nástrojom, komunikačným nástrojom, relaxačným nástrojom, nástrojom na zabíjanie času...
Môj počítač. Moja laska jediná. Miluje ma keď nežne prechádzam rukou po jeho povrchu a zotieram prach, miluje keď stískam tlačitlo zapnúť, a hlavne má rád keď na ňom počúvam hudbu. Milujem ho keď mi jemne hrá, keď jemne vŕka a keď mi windows vipovedá, FATAL ERROR . Toto som si nemohol odpustiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ink-duo.jpg" target="_blank"> ink-duo.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
a Wendy odpociva na polici uz od novembra a nema ju kto opravit/zaniest do servisu
a niekedy ho mám aj celkom rada..
auta, motorky a pocitace maju mat zenske mena, tak to vzdy bolo a musi byt!
je mojim denníkom, bútľavou vŕbou, hudobným prehrávačom, telkou, skladiskom nikdy nezrealizovaných alebo nikdy nedokončených nápadov, pracovným nástrojom, komunikačným nástrojom, relaxačným nástrojom, nástrojom na zabíjanie času...
sakra ale onedlho z neho bude asi toto
Ja viem, že sú to odlišné druhy, no na tom nezáleží, ide o princíp.