umelý ale pekný nemal by som to srdce kupit strom, ktory by bol vyťatý len kvôli tomu, aby mi týždeň oxidoval v obyvačke... aj keď.. neviem či výroba toho umelého stromu nezaťažila viac životné prostredie než použitie živého... treba sa na to pozerať viac z nadhľadu..
my máme zas celkom tradičný stromček a to zlato - červený... moja starká si musela pričuchnúť, aby zistila, či je živý alebo umelý! ..... je umelý...:´(....vždy sme mávali živý, len teraz ho už nemá kto vyniesť a vyhodiť z okna!
mamička si tento rok postavila hlavu, že bude podľa nej. Takže pekný zelený umelý stromček (ktorý mám moc rada) ozdobený zeleno-strieborno + par ružových, modrých gul-odveci proste nervy mám na ten stromček hrozne ma to nasralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale viem si ho predstavit, taky jak minuly rok
taký krpatý umelý a nie je nejako zladený...sú na ňom rôzne ozdoby rôznej farby
Ako kazdy rok
teraz je stale vyssi nez ja a ma na sebe vsetko cervene a strieborne co sme asi mali doma :/
mamička si tento rok postavila hlavu, že bude podľa nej. Takže pekný zelený umelý stromček (ktorý mám moc rada) ozdobený zeleno-strieborno + par ružových, modrých gul-odveci proste nervy mám na ten stromček hrozne ma to nasralo
tento rok som bola za žiadny, aj tak pod ním nič nebude
máš rada svojho bobra?
presne toto posolstvo chcem v tento deň odovzdať všetkým ľuďom: Majte radi svojho bobra