ja ich mam viac... samsungg,motorola,nokia,nokia oznacil som nokia,lebo tie u mna prevladaju a prave som skoro podpalil zaclonu ked som palil rimsku sviecu z okna do faka
teraz mam NOKIU E51 ale som dost sklamany... secko tam musi byt origos si bez orig. softu ani nic do mobilu nestiahnem... a ten symbian je tiez na smiech akoze sa tam neda nastavit skoro nic zbytocne drahy mobil... akurat ze ma wi-fi. Ale inak som uz mal SE K610i aj Siemens CX65 ale nic moc. tie črepy nevydrzia ani tie dva roky...
a vzadu mam dva pasiky reflexnej pasky zltociernej a nalepku srdiecka, daka zbierka pre deti doi domovov, co bola.....a psika maleho zaveseneho, a on vravi i love you som si kupila na narodky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
tento
k530i - pre mna ako stvoreny
Bububu!
tento uzasny snobsky telefon
ale chcel by som B&O serenata
(ten pes neni moj
a vzadu mam dva pasiky reflexnej pasky zltociernej a nalepku srdiecka, daka zbierka pre deti doi domovov, co bola.....a psika maleho zaveseneho, a on vravi i love you som si kupila na narodky..
Keď už všetci hádžete tie obrázky xD