no začnem... chodím do takej triedy že s názvom trieda pre intelektovo nadané deti- sprostost ako traky, je nás v triede 11, a z toho sú 3 učitelské pritom 2 z nich patria medzi najhorších žiakov, chodia žalovať mamičkám a majú rôzne protekcie dokonca si
....klidek, Gracee, vsade je dost plusov a minusov...studuj dalej,,,,,v zivote sa ti potom pritrafi vselico, zvykni si, ze je spravodlivost a nespravodlivost, ludia aj idioti, dazd aj slnko....neries, tes sa zo zivota, vazne....ale uz si dalej zvol studium, o ktorom nebudes pochybovat, ze to chces....ja som sa nechala montovat dlho, dnes lutujem...
Jednu radu ti dam: Drz hubu a krok. Myslis si, ze tym daco docielis? jedine co teba moze hriat je to, ze mas vedomosti a to je podstatne.
Raz budes mat ty tolko plusov. Ked si budu ti zhanat pracu tak pohoria lebo tie plusy ktore mali pred tym uz nebudu mat a ty co si mala minusy tak bdues amt potom plusy
kasko - drz hubu a krok? to nam vravi nasa triedna uz 8 rokov... a podla mna je to to najhorsie, co moze clovek v zivote urobit. ale o tom som nechcel
holka, je to len zakladna, nastastie som na druhy stupen ZS nemal moznost chodit, osobne si celkovo o zakladnych skolach myslim ze su maximalne pod urovnou... tes sa na gympel a raduj sa, ze si preskocila 6. rocnik, odides odtial o rok skor.
Moj nazor je ze vsetky bratislavske skoly su len o protekcii. Pred rokmi som si davala prihlasku okrem mojho sucasneho gympla aj na gympel do BA. Zo znamok som mala priemer 1,0 a vysledky monitoru uplne splnali podmienky prijatia. Napriek tomu mi prisiel list ze ma pozyvaju na primaci pohovor a este odo mna ziadaju dobrovolny prispevok 100 sk na uhradu postovych nakladov. Vykaslal som sa na nich a ani na primacky som nesla. Na internete bol zverejneny zoznam 64 ziakov kotrych prijali bez pohovoru. 1.Neverim ze sa tam hlasilo tolko ,,mudrych" decak 2.Neskor zverejnili pocet ziakov ktory prisli na zapis. Bolo ich dokopy 36. Tak teraz mi povedzte ze na ake einsteinovske skoly sa museli tie decka prihlasit ze im nebolo dobre gymnazium s takou dobrou povestou? a celkove co sa tyka Gymnazii v BA velmi radi uprednostnuju studentov z BA to mam overene aj z inych zdrojov. Uz sa nad tym nepozastavujem. Studujem si tam kde som a dost sa namakam aj bez superenia so zvyhodnovanymi deckami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Raz budes mat ty tolko plusov. Ked si budu ti zhanat pracu tak pohoria lebo tie plusy ktore mali pred tym uz nebudu mat a ty co si mala minusy tak bdues amt potom plusy
holka, je to len zakladna, nastastie som na druhy stupen ZS nemal moznost chodit, osobne si celkovo o zakladnych skolach myslim ze su maximalne pod urovnou... tes sa na gympel a raduj sa, ze si preskocila 6. rocnik, odides odtial o rok skor.