zo školy prídem okolo 13:45 alebo 14:30 ... takže prídem pojdem sa najest chvilku posedím D pojdem wwooon domov ptm neco sa naučimalebo najprv jak dopdjem sa naučim alebo večer... to je umna jedno streidavéé ale vždy večer od 9 do 11 som pri PC
maturujem, takze to bude skola, skola skola, este som sa zahlasila na gitaru, mam psa, ktoreho treba vencit a este sa chcem zahlasit na daky pripravny kurz na vysku....a popritom zbehnem aj na pc, zahram na gitke a chcem aj daco docitat a v stredu si nesmiem nechat ujst Dr. Housa!!
ehm mas prawdu ja ted nebudem mat cas ani na net kazdy den neco len to ete nemam dohodnute co kedy ale zdy po skole neco anglicky kruzok,matematicky kruzok,spev,fitness,plavaren a ces vikend pocitanie matematickych seminarov KMS-alfa,KMS-beta a STROM a posledny vikend v mesiaci budem chodit na cely vikend do ziliny na MAK matematicky klub
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
utorok, štvrtok - private english language school
sobota, nedela - vytriezvovanie sa.
nepochopím mladých ľudí, ktorí prídu domov a okrem chatovania a "používania" internetu a PC nepoznajú nič ine.
utorok, piatok - premýšľam nad doučkom z biológie ešte sa uvidí zatiaľ tam nemám špecifický program
sobota,nedeľa- nič konkrétne, vyhradené pre súkromné akcie, kamarátov a rodinu
ehm mas prawdu ja ted nebudem mat cas ani na net kazdy den neco len to ete nemam dohodnute co kedy ale zdy po skole neco anglicky kruzok,matematicky kruzok,spev,fitness,plavaren a ces vikend pocitanie matematickych seminarov KMS-alfa,KMS-beta a STROM a posledny vikend v mesiaci budem chodit na cely vikend do ziliny na MAK matematicky klub