neviem či sa mi podarí uskutočniť svoj sen, ale inak nechávam veci voľne plynúť. uvidíme, žijem súčasnosťou a nie budúcnosťou, to sa mi moc nevyplatilo
@meaning_fullness Mám na mysli situácie kedy sa niečo nepodarí a nie je možné s tým nič spraviť.... Skutočne nič... Stopercentné splnenie všetkého čo si kto zaumiení.... hmmm... Asi si dávaš malé ciele alebo máš obrovské šťastie lebo do vecí jednoducho niečo príde takmer vždy a niekedy sa tomu vyhnúť jednoducho nedá keď napríklad niekto zomre alebo príde ku fatálnemu úrazu.... Nie je všetko také jednoduché že keď sa chce tak sa dá všetko....
@surikatka moje ciele sú dosť vysoké, mám šťastie, pretože myslím pozitívne a viem, že čo si zaumienim to dosiahnem... bodka. Prečítaj si knihu Tajomstvo (možno niektorí povedia, že to čo sa v nej píše je pičovina), ale naozaj mi obrátila život o 360 stupňov
Kupim kamion vodky, pojdem na chatu a opijem sa na smrt .
Vazne neviem, mam privysoke ciele a sny a zatial vychadzaju takze sa nechcem negativne zatazovat myslienkami na neuspech...
Môj cieľ súvisí s tým, aby "sme" boli šťastní. Teda, aby som i ja vždy to čo robím, vykonával s radosťou... nech je to čokoľvek. Učím sa robiť veci z lásky k druhému, k Bohu...
To teda predpokladá zbierať napr. pracov. skúsenosti, zážitky, zručnosti aj z dobrovoľníctva, stále vzdelávanie... teda rozširovanie možností, znalostí, zručností...
Teda náhradný plán je rozširovať si obzor aj pre prospech druhých ľudí...
A tvoj?
@georg21 Špecifikovať som nechcela že o čo mi presne ide ale mám v mojom živote už dlho jednu métu ktorú chcem dosiahnúť a potom mocť byť v tom prostredí užitočná a pomáhať a keď sa mi to nepodarí tak budem stále mať možnosť pre to prostredie nezhorśovať situáciu svojou snahou.... V mojom živote nie je mojím cielom konať tak aby som sa mala ja najlepśie....
@surikatka Čiže sa cítiš dobre, ak "sa nemáš (ty) najlepšie"?
Nedá sa to skĺbiť? Mať sa dobre, a zároveň všetko bude dobré? Prečo?
Človek nemusí byť milionár, či vševediaci, či všetkého schopný. Môže sa naučiť vyťažiť z toho, čo môže robiť, maximum... každý má nejaké talenty, schopnosti... treba ich len objavovať.
@georg21 Mať sa dobre a mať sa najlepśie to sú dve veci nehovorím že ja mám ciel trpieť na úkor niekoho iného šťastia... Len nemyslím v prvom rade len na moje blaho....
Skor zalozny plan je, ze nadobudnem nejake ambicie
Spolieham sa na to, ze som lucky lil shit a mam kopu veci, ktore si nezasluzim, a same ku mne pridu.
Kebyze bolo velmi zle, tak mam na mysli par kamaratov, ktori nie su megamozgy, ale maju napad a kapital na podnikanie, tak sa I'm agresivni votriem do firiem
Nedavam si nesplnitelne alebo privysoke ciele
A ani tie ciele co mam niesu tak dolezite
Verim ze dolezitejsie je pozerat sa na cestu ako sledovat nejaky ciel.
Po ceste niekedy natrafis na zaujimave veci
Suhlasim s prispevkom nadomnou. Aj ked si neviem predstavit ze by moj ciel nevysiel kedze v podstate sa mi uz teraz plni, co som rada a kazdy den na tom pracujem.
čo ja viem.... môj jediný cieľ, je byť šťastná a na tú cestu so sebou stiahnuť čo najväčšie množstvo ľudí. neblížiť, byť prínosom a proste, nech po mne ostane niečo také, že ľudia v tom budú chcieť pokračovať, chápete. akože šírenie pomoci a tak.
prestávam si dávať nejaké konkrétne ciele, snažím sa skočiť na každú príležitosť, uvidím, čo z toho vyjde. mám teraz také iné obdobie, než som dokedy mala a proste som sa rozhodla, že už nebudem tak cieľa vedomá ako kedysi.
ja už žijem náhradným plánom lebo cieľ nevyšiel a k náhradnému plánu ďalší náhradný plán nemám... aj keď možno by sa niečo našlo... ale nemá zmysel nad tým uvažovať keďže zatiaľ všetko funguje
Nemam nahradny plan, ked daco chcem a na prvy krat to nevyjde tak to skusim znova, ak to ani druhy krat nevyjde tak to skusim treti krat a budem sa o dany ciel snazit dookola a dookola, aj keby ma malo pojebat
Neviem sa vzdavat proste, som prilis zaryta povaha
Vsetci ste jaki uvedomeli a plni nadsenia. Wau, hovorim si, ci hrate formu alebo realne ste tak vyhajpovani a ja som zdegenerovane hovno, ktore uz nema ani len sil si nejaky plan vymysliet, nieto ho plnit.
mam jedno miesto v horach /tatry/vysoko mimo turistickych ciest
zastrcene pred sviatocnými turistami a vedia o nom iba polovnici a skialpinisti
da sa tam prezit zo spacakom a sekerou a drotom s kombinackami,,,,
Je tam krb a posledne utocisko ... kamarat sa pobil s nozom a jedneho XY pichol do brucha koli žiarlivosti a myslel si ze ho poranil ,,,preto tam stravil pol roka s gitarou a jedol zajace ktore chytal do pasti a myslel si ako paranoik ze ho hlada policia... Lenze toho typka co pichol zachranila kozena vesta a neudal ho a vinnik si sam dal trest pol roka,,,dnes je z neho vynikajuci vzorny hasic vdakabohu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Vazne neviem, mam privysoke ciele a sny a zatial vychadzaju takze sa nechcem negativne zatazovat myslienkami na neuspech...
To teda predpokladá zbierať napr. pracov. skúsenosti, zážitky, zručnosti aj z dobrovoľníctva, stále vzdelávanie... teda rozširovanie možností, znalostí, zručností...
Teda náhradný plán je rozširovať si obzor aj pre prospech druhých ľudí...
A tvoj?
Nedá sa to skĺbiť? Mať sa dobre, a zároveň všetko bude dobré? Prečo?
Človek nemusí byť milionár, či vševediaci, či všetkého schopný. Môže sa naučiť vyťažiť z toho, čo môže robiť, maximum... každý má nejaké talenty, schopnosti... treba ich len objavovať.
Vlastne ešte tam je, úplne posledná zúfalosť... Ísť za kňaza
Spolieham sa na to, ze som lucky lil shit a mam kopu veci, ktore si nezasluzim, a same ku mne pridu.
Kebyze bolo velmi zle, tak mam na mysli par kamaratov, ktori nie su megamozgy, ale maju napad a kapital na podnikanie, tak sa I'm agresivni votriem do firiem
A ani tie ciele co mam niesu tak dolezite
Verim ze dolezitejsie je pozerat sa na cestu ako sledovat nejaky ciel.
Po ceste niekedy natrafis na zaujimave veci
prestávam si dávať nejaké konkrétne ciele, snažím sa skočiť na každú príležitosť, uvidím, čo z toho vyjde. mám teraz také iné obdobie, než som dokedy mala a proste som sa rozhodla, že už nebudem tak cieľa vedomá ako kedysi.
Neviem sa vzdavat proste, som prilis zaryta povaha
zastrcene pred sviatocnými turistami a vedia o nom iba polovnici a skialpinisti
da sa tam prezit zo spacakom a sekerou a drotom s kombinackami,,,,
Je tam krb a posledne utocisko ... kamarat sa pobil s nozom a jedneho XY pichol do brucha koli žiarlivosti a myslel si ze ho poranil ,,,preto tam stravil pol roka s gitarou a jedol zajace ktore chytal do pasti a myslel si ako paranoik ze ho hlada policia... Lenze toho typka co pichol zachranila kozena vesta a neudal ho a vinnik si sam dal trest pol roka,,,dnes je z neho vynikajuci vzorny hasic vdakabohu