nechápem prečo tak ludia šalejú... ked zomrie pri práci nejaký záchranár čo dennodene zachranuje životy tak to nikým ani len nepohne, ale z človeka čo nič zmysluplne nespravil sa idu všetci posúložiť... neviem či je korčulovanie sa s bagulou v paprči zmysluplnejšie ako zachranovanie životov...
@lenuli nie ale nespravil nič také aby že by si zaslúžil taketo posmrtné ovácie... a vnimam ho skor negativne ako pozitivne takže on konkretne by tam asi aj pratil
@yullia ta zakľajú až pod čiernu zem za to že povieš pravdu...
@sitnxan patril akoze na zaklade coho??? o zachranarovi ktory denno denne zachranuje zivoty sa siroka verejnost vacsinou nedozvie, ale za to mozu media, nie Demitra...ludia nechodia do pekla zato ze sa zivia tym co ich bavi, tak sa uz zobud zo svojej obedzenost
kks, v ten deň bol toho neYebaný celý FB, časopisy, noviny, Tv, proste všetko .... každý reval, kto ho nepoznal...je toto normálne ??? a celkovo hokej, ako to pomáha ľudom ? tak, že hentí čo tam korčuľujú si zarábajú miliony a potom ich ospevujú ?
@lenuli nepovedal som že to je demitrova chyba, to je jebnutosť tých ludí, ani nie médií lebo ti su už vo svojej podstate skazené... a ludia na ktorých sa prejavuje ten ošial sú práve tí ktorý sú obmedzený...
@sitnxan priespevok dozadu si povedal ze patri do pekla ale teraz to zrazu nie je jeho chyba hej?? tak ho ludia mali radi, no a co? niekto si lepi po izbe plagaty hudobnych skupin, niekto sportovcov..ty si lepis zachranarov? ale inak neda sa ine len suhlasit s @15 co plati aj tuto na juliu
ano, máš pravdu je v pekle, hoí v ohňoch pekelných na veky ...
ale to nás všetkých čaká tu na birdzi. ...
sme odpádlici a cinici ťživota, ktorí žijeme, nič nam nie je sväté, kašleme na všetko a všetkých, veď v prvom rade musí mne byť dobré, prečo by som sa zaujíal o nejakého hokejistu, ktorého žena milovaka pre peniaze .......
musíme sa v prvom rade o seba zaujímať, aby sme sa mali dobré, išli za svojím cieľom cez mŕtvoli a čo, veď ja sa musím mať dobre čo ma po kom
@lenuli tie komentáre sa navzájom nevylučujú, jedine že si nemtava tak sa Ti to zdá... prečo by to malo byť o lepení plagátov? uznanie sa tá prejaviť trochu inak... pokorou...
@sitnxan uz davno som mala tuto debatu skoncit lebo vidim ze na tom musis byt riadne zle, ale zaujima ma este ze teda zaco by si ho potom do toho pekla posielal?
@zajkousko Krištof, chceš sa zatajiť? ved ja viem ake je Tvoje prave meno, aj kde bývaš a kade sa moceš... to tvoje vymyslene meno filip je úbohe... sa zaň neskryješ...
@leilla gramatika ma velmi netrapi, vis rozpravat 2jazykmi plynulo, 3sa dalej ucim a gramatiku mam uplne v....... slovencina sa mi nikdy nepacila, tak nema vyznam sa ju poriadne ucit.
tá stránka je úboha, nemyslím si že Demitra bol zlý človek, práve naopak no vadia mi ľudia ktorí to furt vynášajú na povrch. Na svojho mrtveho pradeda ani nespomenú a toto furt musia spomínať. Každý raz zomrie, v ten deň to bolo tragické ale je to už rok, tak dajte pokoj. A nie, nie som sprostý. V ten deń mi nebolo vôbec do smiechu ale teraz mi to už lezie na nervy fakt vážne.
akoze mne to tiez liezlo na nervy, nesmutila som ani to neriesim ale niektore komentare tu su fakt hanbou a je mi z vas zle. ja by som si nikdy nic taketo nedovolila napisat na mrtveho cloveka a tuzba niektorych ludi byt silou mocou uprimny je trapna. mali by ste sa riadit heslom "ked nemam co mudre povedat, budem ticho." rajem vam aby ked vam zomrie niekto blizky, tak aby niekto cudzi sa takto o nom vyjadroval
Ani o tom neviem, ale je to pre mňa výplod niekoho prízemného. Ale to sú aj všetky tie skupiny "Bože, vráť nám Kurta a my ti dáme Lady Gagu" a to nerieši nikto. Nezaslúžilo si to pozornosť vtedy (hoci televízia si asi myslela niečo iné -____-) a nezaslúži si to ani teraz, načo to riešiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
neviem prečo by tam nemal byť?
čo spravil pre ludstvo? pre svoju krajinu? len sa nabaloval na reklame predražených pseudoproduktov...
simply, do not feed the trolls !
@2 súhlas...
@ záchranár je rovnako dôležitý ako bol aj demitra ...
demitra nás dlhé roky reprezentoval a ty tu píšeš akoby to čo robil nemalo zmysel
@yullia ta zakľajú až pod čiernu zem za to že povieš pravdu...
ešte že si pochopil pointu...
a potom to ľudia ešte s menšími penismi komentujú
a ľudia s najmenšími penismi to zdiľajú
a potom sú tu ženy...
@leilla
ano, máš pravdu je v pekle, hoí v ohňoch pekelných na veky ...
ale to nás všetkých čaká tu na birdzi. ...
sme odpádlici a cinici ťživota, ktorí žijeme, nič nam nie je sväté, kašleme na všetko a všetkých, veď v prvom rade musí mne byť dobré, prečo by som sa zaujíal o nejakého hokejistu, ktorého žena milovaka pre peniaze .......
musíme sa v prvom rade o seba zaujímať, aby sme sa mali dobré, išli za svojím cieľom cez mŕtvoli a čo, veď ja sa musím mať dobre čo ma po kom
, joj či ťa zbožňujem ...............filip
ty si dal veľmi pekný rozbor...
Reprezentoval nás v zahraničí a AJ vďaka nemu niektorí Američania vedia, že nie sme pri Floride ale niekde úplne inde.
Navyše som sa s Demitrom viackrát rozprávala osobne a abslútne som z neho nemala pocit, že je ten, kto je. Zdal sa mi ešte skromnejší ako ja
Bože ty si pako, veď ja som filipk a buď si istý, že kašlem na teba na 15-nástu,-).............filip
no to sa ešte len budeš čudovať, keď zistíš, akí fanatici sú do gramatiky...
A taká stránka je úbohosť.
Tiež sa ma dosť dotklo, keď som sa dozvedela, že zomrel, pretože reprezentoval našu krajinu a tak, ale už je toho Demitrovania dosť.
a @zajkousko nechcem do teba brechať ale kde si došiel na to, že Majka milovala Paľa pre peniaze? O__o
môžeme sa stretnúť syn môj, láska a Pravda vijde najavo, lebo aj tí čo neverili a vložili ruku do môjho boku, napokon uverili
presto všetko, aký si zlý ku mne a ma bičuješ, ťa milujem ....
vedz, že raz prejdeš na moju stranu, budeš ten, čo spolu so mnou oslávi Boha na nebesiach......
ten deň sa blíži a ja aj za teba vyprosujem u Boha aby si bol zúčastnený týchto milosrdenstiev.....
filip
nezabránila mu v tom, aby išiel znona hrať do Ruska, bol už doma na poriadku a presto všetko ho tam nechala ísť ........
filip
jedna z veci čo ľudia nevedia, ale čo už my už s tým nič nespravíme, stalo sa to, čo mal asi súdené ...
tá stránka je úboha, nemyslím si že Demitra bol zlý človek, práve naopak no vadia mi ľudia ktorí to furt vynášajú na povrch. Na svojho mrtveho pradeda ani nespomenú a toto furt musia spomínať. Každý raz zomrie, v ten deň to bolo tragické ale je to už rok, tak dajte pokoj. A nie, nie som sprostý. V ten deń mi nebolo vôbec do smiechu ale teraz mi to už lezie na nervy fakt vážne.