Mam potrebu o tom hovorit, lebo sa mi to vracia. Ide o holku do ktorej som bol buchnuty. Mali sme spolu romanik ... ale potom ma nechcela, lebo kamarat povedal ze si mam vybrat medzi nou a nim (lebo on ju predtym riesil ale nevyslo im to) tak ona mi dala
@masiveattack - presne toto som kedysi zažil.... Predovšetkým si ujasni, čo má pre teba väčšiu prioritu - či kamarátstvo alebo láska... Ja som si vtedy vybral lásku, kamarátstvo na nejakú dobu síce skončilo, čo ma mrzelo tiež, ale potom sa opäť obnovilo a trvá dodnes (a láska tiež ) Mimochodom - až po nrjakej (dosť dlhej dobe) som sa dozvedel, prečo mi dal ten kamarát ultimátum - ja gay
neviem prečo ale hnusí sa mi slovko "riešiť" v tejto spojitosti... a som rád, že takéto veci riešiť nemusím
mal by si si v prvom rade ty ujasniť, že čo je pre teba dôležitejšie... či nejaký kamoš alebo dajme tomu láska... síce každý má iné priority ale u mňa je to jasné (súdiac aj z môjho nicku)
@salora ano ale ona to nebude chciet pokazit ani teraz asi ani potom nie? ... a mozno to bola len vyhovorkaneviem presne co sa v nej odohrava asi by to trebalo zistit
Myslím, že keby mi niekto niekedy dal ultimátum "ja alebo on/ona" tak určite vyberiem tú druhú osobu, pretože takéto ultimáta sú niečo, čo si priatelia nerobia a nevidím najmenší dôvod, prečo by som jedna osoba mala mať problém s mojim vzťahom s inou osobou.
A keď si ujasníš problém s "kamarátom" a s tým, či ju naozaj chceš naspäť, môžeš sa skúsiť porozprávať aj s ňou - či ti naozaj dala košom len kvôli tomu ultimátu, alebo by to urobila aj bez toho a v prípade prvej možnosti, či má ona záujem vrátiť sa k tomu čo bolo, alebo nie.
Keď ju ľúbiš a ona teba tiež, ako sa hovorí nie je čo riešiť... tlač sa ku nej a s tým kamarátom si to vyjasni..alebo si uvedom že to nie je nejako dobrý kamarát, keď ti niečo také urobil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
taže určite nič nepokazíš.. podľa mňa
inak aj mne sa to isté stalo, presne ako si to všetko opísal, až na to že sa na mňa on vykašľal kvôli jeho kamošovi....
mal by si si v prvom rade ty ujasniť, že čo je pre teba dôležitejšie... či nejaký kamoš alebo dajme tomu láska... síce každý má iné priority ale u mňa je to jasné (súdiac aj z môjho nicku)
A keď si ujasníš problém s "kamarátom" a s tým, či ju naozaj chceš naspäť, môžeš sa skúsiť porozprávať aj s ňou - či ti naozaj dala košom len kvôli tomu ultimátu, alebo by to urobila aj bez toho a v prípade prvej možnosti, či má ona záujem vrátiť sa k tomu čo bolo, alebo nie.
no kurva to je kamarát, správa sa ako štetka... buď alebo..........
dobrý kamaraát by ti mal poradiť.......kopní ho do riti, na svete beha tolko schopných chalanov........filip
a tu cicku si zbal....ovšem ak ťa ešte bude chcieť, ale ak je to vysvetlíš, tak by ťa mala pochopiť.........filip