no moj oco má 40 a comp nevie ani zapnúť, ne že ešte chatovať , raz som potreboval nechať zapnutý comp v noci a vysvetlil som mu ako to má vypnúť, vypol ho tak že vyhodil poistky takže jemu také niečo nehrozí
zásadne proti .. ked sem tam napíše nič nehovorím ale ak furt chatuje to je otrasné.. a kor ked ešte vám napíšu aka si sexi a taketo sračky, starý úchyli bleeeeee..
hovoríme len o chate alebo o celom internete? môj otec napríklad navštevuje sme.sk pomerne často a ja v tom nevidím nič divné, to má ako internet vekovú hranicu a keď ja raz budem mať 40, už mám svoj voľný čas vypĺňať len knihami a televízorom? a chat, no, u svojich rodičov si to neviem predstaviť, ale keby sa nejaká 45 ročná žena rozviedla, nepovažovala by som za divné, keby si partnera hľadala všetkými možnými spôsobmi.
no ocino ten nema rad ked to robime my nie ze by to ece on robil a mama sice nema tolko ako je hore uvedene ale celkom rada chatuje s kamaratkami takze v tom vobec nevidim problem...skor mi to pride blbe u chlapov ale to bude asi tym ze vacsinou clovek narazi na nejakych uchylov ktori si napisu do veku 20 a ide im len o jedno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
najpodstatnejšie je, čo tým chatovaním sledujú. Keď ide o normálnu komunikáciu medzi ľuďmi, tak v tom nevidím nič zlé