Kto to nikdy nevyskúšal, tak nech sa ďalej miluje každú sobotu o ôsmej večer, zásadne pri zhasnutom svetle. Vrelo odporúčam ! Nie je nič pre mňa, byť spútaný, no byť tým, kto spútava, je naplnenie snáď všetkého. Ale to nepochopí asi nikto, kto nevidel ten strach v očiach, pri očakávaní, "čo teraz príde ?", "čo teraz so mnou urobí ?" Kto necítil to jemné chvenie po celom tele. Nie je to len o tom, niekoho pokoriť a už vôbec nie o tom, niekomu ublížiť. Je jednoduché, niekomu zviazať ruky, zapchať hubu a povláčiť ho po ulici, i keď i to má svoje osobité čaro. Celé je to hra. Nad niekym byť pánom a zas ten niekto - byť pokorený a absolútne odkázaný na momentálne chute svojho pána. Pána vzrušuje moc a oddaného zas to očakávanie. Bondage v exteriéry ? Najlepšie ! V kombinácii so zaviazanými očami ? Paráda ! Nie je cieľom, aby ten spútaný bol zhliadnutý, ale to, aby sa s tou myšlienkou pohrával, čo sa aj jednoznačne bude. K tomu ešte jemné S/M a je to dokonalé. Žiadna krv, ale taký spanking, respektíve ďalšie pokorenie, hoc aj psychicko-psychologického charakteru... To sa nedá opísať, TO TREBA ZAŽIŤ !!! Pokiaľ by mal niekto s mojim názorom problém, alebo by nestačil tento opis, respektíve by sa mu zacnelo po nových skúsenostiach, kľudne mi píšte ! Stačí ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@hangtime11 kto?
@gabriel
aký osvietený
@ wladi aj ja tvrdim
nerobte chute
A moj nazor..uvidime, co na to povie v buducnosti partnerka