dosť ma to zaujíma lebo ja tú stránku nenávidím mne to príde jak nejaké vymívanie mozgov lebo každý hovorí jak to dá na facebook,každý tam skoro stále je a mám pocit že ľudia skôr idú na facebook než von..
ja tam chodím teraz viac offline ako online a len odsledujem, či tam nie je niečo, čo by sa mi zišlo vedieť... nepotrebujem si posielať kožušinkové srdiečka a motýle do zbierky
ts. milujem facebook! mám tam kopec osobných aj pracovných kontaktov, mám ich všetkých pekne pokope, všetko info o nich, čo mi treba, je tam dudri a čo sa mi silno páči, že mám vďaka tomu prehľad o strašnej kope kultúrnych udalostí, a to sa mi hodí aj k robote mojej, keď vyberám kapely..
facebook je super, neni o čom. všetky hlúpe aplikácie som vymazala, debilov,spamerov a zberateľov priateľov vymazala alebo schovala a je mi dobre
akurat dnes mi jeden kamos povedal,citujem:"ty nie si na facebooku???to nie je mozne,kazdy tam je"...a prave preto,ze tam je kazdy,tak ja nie som tak ako bol boom pokec,tak je teraz fb..aj ten casom omrzi cloveka
Ja proti tomu bojujem odjakziva..... aj mobil zdviham len obcas ak si nahodou vsimnem, ze mi niekto vola (stale ho mam na tichom rezime) ale darmo je.... casy , kedy sme travili cely volny cas vonku a flakali sa a vypravali a experimentovali so vsetkym moznym Su nenavratne prec.
Ale co mojou chybickou nezavislosti je birdz. Takze tiez nie som uplne cisty
to ide o ľudí či skôr idú von a stretnú sa s kamošmi osobne alebo či im stačí virtuálne kamarátstvo... ja som tam napríklad išla kvôli kamarátom, s kt. môžem byť občas, pretože väčšina je už len tam a keď chcem s nimi stále držať aký taký kontakt musím ísť aspoň tam, na kec chodí už minimum ľudí oproti tomu a tu poznám osobne až 1 kamošku takže nemám na výber... a keď chcem s nimi byť nie som odkázaná na FB čiže mi to je taqk 3
nevidim dovod na nenavist. je to len webstranka, prostriedok na komunikaciu a plus nejake aplikacie ktore obcas dokazu zahnat nudu. ked ho potrebujem, vyuzijem ho. nic viac.
viem ze niektori ludia na nom vysia, dalsi ho uz z principu odmietaju, lebo chcu ist "proti prudu". nechapem to. je to len internet. kto chce tak nech ho ma, co ja s tym mam
Vzycky kdyz jsem na pc at uz ve skole ci na intru, ostatni lidi kolem me jsou na facebooku a me to prijde strasny, kdyz si tak skoro kazdy pise co dela kazdou minutu kazdyho to nezajima a jeste kdyz se o nejake neurcite osobe spatne vyjadruji ostatni, sice je to kazdyho vec co tam pise, ale ja facebooku nemam a ZIJU!!Ikdyz ńekteri chteli abych si ho zalozila ja i presto si ho nezalozila a jsem rada.
ja som zavisláčka.. ale inak na neho nadávam.. lebo nič tam nefunguje a keď mi vyskočí ops, tak mám chuť rozbiť počítač a inak je to vyciciavač času a vieš o ľuďoch skoro všetko, lebo každý si tam serie fotky, kde bol s kým bol a tak
No, má to aj výhody, napríklad taká hromadná správa uľahčí každú organizáciu... Mám skôr pozitívny postoj ako negatívny, ale nejak extra sa nad ním nerozplývam. Predsa len je fajn mať kontakt na všetkých najbližších a pritom nebyť videný všetkými ostatnými členmi. Ale trochu mi vadí také to šialenstvo vedieť o každom všetko, keď mi spolužiačka nenašla v profile, že som "vo vzťahu", myslela si, že som sa rozišla s priateľom, lebo prečo by som to tam inak nemala vyplnené?
no tak viac menej o ničom....ž väčšinou priatelov čo tam mám si nepíšem a za polovicou tej polovice ani nezdravím... proste normálne si písať tam nie je možné teda je ale ....no facebook j dobrý ked sa clovek nudí a ide hrat hry a robi kvizi a kktinky...na vypravanie z niekym alebo tak by som normalne isla radsej na pokec alebo samozrejme tuná...
No v podstate hneď ako zapnem notebook tak zapnem aj facebook zozačiatku som na tom bola totálne závislá ale teraz to robím už viac menej zo zvyku... V poslednej dobe ma to tam už nebaví, tie vylepšenia a všetko...furt sa to kazí... je to už podľa mňa dosť o ničom
ako prejebávam tam čas, ale všetko to uľahčuje. organizáciu, vždy sa tam všetko dohodne, dávame si tam témy na matury, proste všetko také dôležité sa dozviem, takže ho mám rada nie som na ňom nejak závislá. kuknem,niečo napíšem,idem preč.
Chodím tam jak z povinnosti alebo len keď sa veľmi nudím inak od veci stránka a ani tam nie je čo robiť a neznášam všetky tie pozvánky na hry a podobné kraviny Ale sú tam niektorí,na ktorých nemám iný kontakt tak hlavne preto tú stránku navštevujem
Som tam zaregistrovaná, chodím tam denne, ale doslova na pár minút.
Nepridávam tam stavy ani fotky, hry nehrám ani nevyužívam iné aplikácie, do skupín sa pridávam len občasne, niekedy tam súťažím, ak príde nejaká správa, tak odpíšem.
Nechápem ľudí, čo tam o sebe píšu všetko, dajú tam všetky fotky, svoje osobné údaje, neviem, že či si neuvedomujú koľko ľudí to môže čítať alebo im to je jedno. Ale to je ich vec, nech si robia čo chcú
Ako pozitívum by som videla to, ž sa tam môžu najísť ľudia, ktorí nie sú už roky v kontakte a inak by sa asi nenašli, iba ak cez poštu pre teba
A ak niekto chodí napríklad na vysokú školu, tak je fajn, že si tam spolužiaci môžu vytvoriť súkromnú skupinu a prostredníctvom nej si pomáhať pri štúdiu.
odkedy som na fb nic nestiham ...vzdy si poviem ze tam budem pol hodinu no a skor ako si vsimnem je uz hodina prec...stale nan nadavam ale vzdy tam aspon nachvilu nazriem ...
mam rada FB. mam tam spoluziakov a kamosov a ked je nejaka akcia, proste spravime udalost a dohodneme sa kedy sme doma a tak... v tomto vidim pozitivum
..ja tam chodim akurat koli tym kontaktom uplne na vsetkych skoro..mas to zadarmo..ide skor o zabavu..ne vymyvanie mozgov ale dost ma nasieraju tie setky pozvanky do 3324 debilnych skupin..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
keď si vieš povedať dosť a nerobiť somariny, tak nebudeš závislá s vymletým mozgom
využívaj len výhody, je to skvelé na spoločné udalosti s kamošmi alebo na pokecanie so starými známymi
facebook je super, neni o čom. všetky hlúpe aplikácie som vymazala, debilov,spamerov a zberateľov priateľov vymazala alebo schovala a je mi dobre
Ale co mojou chybickou nezavislosti je birdz. Takze tiez nie som uplne cisty
a fb nie je blby, to skor ludia
ale páčia sa mi tie motýliky a sloníky a srdiečka čo dostávam
aha... @udy1 kde siiii?
Ale ked bude niekto sprosty na teba tak povedz velkemu bracekovy !
viem ze niektori ludia na nom vysia, dalsi ho uz z principu odmietaju, lebo chcu ist "proti prudu". nechapem to. je to len internet. kto chce tak nech ho ma, co ja s tym mam
Nepridávam tam stavy ani fotky, hry nehrám ani nevyužívam iné aplikácie, do skupín sa pridávam len občasne, niekedy tam súťažím, ak príde nejaká správa, tak odpíšem.
Nechápem ľudí, čo tam o sebe píšu všetko, dajú tam všetky fotky, svoje osobné údaje, neviem, že či si neuvedomujú koľko ľudí to môže čítať alebo im to je jedno. Ale to je ich vec, nech si robia čo chcú
Ako pozitívum by som videla to, ž sa tam môžu najísť ľudia, ktorí nie sú už roky v kontakte a inak by sa asi nenašli, iba ak cez poštu pre teba
A ak niekto chodí napríklad na vysokú školu, tak je fajn, že si tam spolužiaci môžu vytvoriť súkromnú skupinu a prostredníctvom nej si pomáhať pri štúdiu.
stačí si preštelovať všetky nastavenia a máš vyhrané...
..ja tam chodim akurat koli tym kontaktom uplne na vsetkych skoro..mas to zadarmo..ide skor o zabavu..ne vymyvanie mozgov ale dost ma nasieraju tie setky pozvanky do 3324 debilnych skupin..
birdz mi zase dojde taky viac inkognito