@dumbledore ťažko povedať, je to jeden z tých fimov, ktoré som videl niekolkokrát, a stále ma neomrzel. A možno to je tým , že sa do určitej miery vidím v tom chlapcovi ..
ja si myslím, že na to že odišiel do divočiny bol hlavne málo pripravený a neskúsený. Vlastne aj v tom filme to tak bolo, že on omylom zjedol nejakú rastlinu ktorú nemal a tým sa zabil. Čiže doplatil na svoj omyl smrťou. A to sa mi na tom nepáčilo. Ak už takto chcel odísť od všetkých ľudí, tak to mohol urobiť aj inak a prežiť dlhšie. Napríklad zobrať si nejaké nástroje, naštudovať si kde ide a postaviť si tam domček na strome alebo niečo podobné. Alebo sa vydať do komunity, kde žijú v súlade s prírodou.
videla som ho uz velavelakrat a mam ho rada samozrejme a uz par dni rozmyslam nad tym ci si ho opat pozriem, asi ma to caka, je na tom dobre to, ze on sa tam venoval dievcatu, aj ked bol starsi a ona este len v blbej puberte, videl jej dobre stranky a mal ju rad. bol velmi vzdelany a myslenie tiez dobre a ak niekto ako on, alebo dostojevskij co mal okolo 20rokov mladsiu zenu, neriesia ten vek, tak niekto ako ja by sa nad niecim takym zamyslat ani nemal, ze ale ú, ja mam toho tolko prezite a on ani neviem, co je zivot
že ten film mnoho ľudí chápe pateticky inšpiratívne hoc išlo o niečo úplne iné. Nestotožňujem sa s interpretáciou ľudí, ktorí "túžia" rovnako ako daný človek odísť čo najďalej, pričom ten film/kniha/situácia silne zobrazovala práve to, prečo to neurobiť a prečo je človek závislý na sociu.
Videl som len film, veľmi sa mi páčil, no bol pre mňa tak utopisticko depresívny že až... najmä to neustále lúčenie s ľuďmi, s ktorými si budoval vzťah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Videl som len film, veľmi sa mi páčil, no bol pre mňa tak utopisticko depresívny že až... najmä to neustále lúčenie s ľuďmi, s ktorými si budoval vzťah.